Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Limburg

budget-verhuisservice-banner-standaard

Gaat u verhuizen? Dan is Budget Verhuisbedrijf Limburg het aangewezen verhuisbedrijf voor een zorgeloze verhuizing. Onze verhuizers zijn NIWO en VerhuisCollege gediplomeerd, werken hard en hebben jarenlange ervaring als verhuizers in Limburg en regio.

Wilt u meer weten over de diensten van Verhuisbedrijf Limburg? Bel dan 085-0604444 of vraag vrijblijvend om een offerte. Onze verhuisservice in Limburg is ook actief in de gemeentes: Geleen, Gennep, Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.


  • Grote en kleine inboedels verhuizen in, van of naar Limburg
  • Geen studenten verhuisservice, maar echte vakverhuizers
  • Altijd dezelfde dag een vrijblijvende offerte op maat
  • NIWO en Verhuiscollege gediplomeerd. Uw inboedel verzekerd!
  • Gratis uw inboedel laten demonteren en monteren
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Limburg: altijd verhuizen op maat!

Verhuisbedrijf Limburg levert altijd een verhuisservice op maat. Door te verhuizen op maat bent u er zeker van dat u niet meer af hoeft te rekenen dan nodig is. U kunt zelf bepalen welke stukken u laat verhuizen, en welke niet.

Zo kunt u er bij Budget Verhuisbedrijf Limburg voor kiezen om uw verhuizing volledig uit handen te geven. Onze verhuizers zullen dan uw volledige inboedel inpakken in verhuisdozen, kasten en bedden demonteren en verhuizen naar uw nieuwe adres. Op het nieuwe adres kunt u Verhuisbedrijf Limburg uw verhuisdozen laten uitpakken en uw kasten en bedden weer laten monteren.

Wenst u dat onze verhuizers in Limburg alleen de zware stukken voor u verhuizen? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Zelfs meubeltransport of het verhuizen van een koelkast of piano is mogelijk bij Budget Verhuisbedrijf Limburg.


Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Limburg: uitzonderlijk professioneel!

Budget Verhuisbedrijf Limburg levert binnen zijn prijsklasse veruit de meest professionele verhuisservice. Zo zijn de verhuizers in Limburg opgeleid door onder andere Erkende Verhuizers en werken zij met herkenbare werkkleding. De verhuiswagens van Verhuisbedrijf Limburg zijn net zo professioneel. Deze zijn allemaal voorzien van een laadklep met een hefvermogen van maximaal 750 kilogram en uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en gereedschappen. Alle materiaal en materieel bij Budget Verhuisbedrijf Limburg is van A-kwaliteit.

Goedkoop verhuizen in Limburg

Een verhuizing is doorgaans kostbaar genoeg. Dan komt het goed uit dan u bij Verhuisbedrijf Limburg niet zoveel kwijt bent als bij het gemiddelde professionele verhuisbedrijf in Limburg.

Goedkoop verhuizen doet u al vanaf €138 euro. Heeft u een volledige woning te verhuizen inclusief demontage en montage werkzaamheden? Dan adviseren wij u om vrijblijvend het aanvraag formulier in te vullen. U ontvangt doorgaans dezelfde dag nog een scherpe offerte per e-mail.

Van toeslagen voor het huren van gereedschappen of het lopen van een paar extra trappen, is geen sprake. De tarieven van onze verhuisservice staan vast. Verborgen kosten; daar doen wij niet aan!

Heeft u nog vragen over onze verhuisservice? Bel dan met Verhuisbedrijf Limburg via 085-0604444.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.