Verhuisdozen

Bij elke verhuizing zijn verhuisdozen nodig om al je spullen makkelijk te verhuizen. Verhuisdozen zijn vaak het ondergeschoven kindje bij een verhuizing, maar wel degelijk belangrijk om je spullen veilig en onbeschadigd over te brengen.

Als je een verhuizer inschakelt krijg je meestal verhuisdozen te leen, maar ga je zelf verhuizen dan is het zaak goed op de kwaliteit en constructie te letten van de verhuisdozen.

Het gezegde goedkoop is duurkoop gaat zeker op bij verhuisdozen.

Als het karton te dun is of de handvatten te zwak scheuren al je dozen uit en liggen al je spullen op straat bij je verhuizing en daar zit niemand op te wachten.

Verhuisboxen heeft een eigen lijn KlikKlak® verhuisdozen ontwikkeld die makkelijk in 1 beweging is op te zetten en plat te maken, dubbelgolf zijn, een zelfsluitend systeem hebben en een zeer groot draag en stapelvermogen hebben. Deze verhuisdozen zijn absoluut sterker dan verhuisdozen van de action.

Door de verstevigingsband in de handvatten wordt voorkomen dat de handvatten uitscheuren. De verlengde bodem zorgt voor een groot draagvlak en draagvermogen.

We hebben in ons assortiment, een budget, standaard en premium KlikKlak® verhuisdoos. Ook hebben we voordelige complete verhuispakketten KlikKlak® inclusief noppenfolie, tape, etiketten en noppenfolie.

Onze premium KlikKlak® verhuisdoos tilt tot 100 kg en heeft een draagvermogen van 600 kg.

Kijk snel op Verhuisboxen.nl voor alle verhuismaterialen op voorraad. Elke verhuizing wordt een succes met KlikKlak® verhuisdozen van Verhuisboxen.