Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Rotterdam

verhuisbedrijf-rotterdam

Professioneel en goedkoop verhuizen met gediplomeerde verhuizers? Schakel Budget Verhuisbedrijf Rotterdam in voor uw verhuizing van, binnen of naar gemeente Rotterdam! Wij zorgen ervoor dat dat de verhuizing snel, efficiënt en soepel verloopt.

U kunt bij ons terecht voor diverse verhuizingen. Zo verhuizen we volledige inboedels die door u al ingepakten klaargelegd is, maar we kunnen ook een verhuizing verzorgen waarbij we helpen met alles inpakken! Zo ontzorgen wij u volledig en hoeft u bijna niks te doen. Het enige waar u dan nog voor nodig bent, is ons vertellen waar alle spullen naartoe moeten. Ook kunt u bij ons terecht voor het verhuizen van enkel de zware stukken! Dit is uiteraard vaak een grotere, zwaardere en moeilijkere klus. Denk aan het verhuizen van een wasmachine of droger, kasten, piano’s, etc. Wilt u weten hoeveel uw verhuizing in Rotterdam zal kosten? Vraag vrijblijvend om een offerte om deze inzichtelijk te maken! Voor meer informatie leest u hieronder verder.

Onze verhuizers ontzorgen u ook binnen de gemeentes Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

 • Voor grote en kleine verhuizingen door heel de regio
 • Budget Verhuisbedrijf in Rotterdam: altijd de laagste prijs!
 • Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd!
 • Erkende Verhuizers. Geen student verhuisservice over de vloer!
 • Laat gratis uw inboedel demonteren en monteren
 • Wij pakken gratis uw grote stukken in!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ons verhuisbedrijf regelt verhuizingen in Rotterdam sinds 1992!

Budget Verhuisservice weet wat uw wensen zijn als klant. U wilt namelijk schade en stress-vrij verhuizen met een goed aangeschreven verhuisservice zonder teveel te betalen. Wij hebben u gehoord. Met Budget Verhuisservice kunt u namelijk goedkoop verhuizen van, binnen of naar de gemeente Rotterdam. Onze erkende verhuizers in Rotterdam zijn u graag van dienst!

Bij Budget Verhuisservice werken we uitsluitend met goed opgeleide verhuizers en professionele verhuismaterialen die uw verhuizing sneller en geheel vlekkeloos laten verlopen. Budget Verhuisservice Rotterdam werkt overigens niet met parttime studenten zoals veel andere verhuisbedrijven in Rotterdam, maar uitsluitend met fitte en slimme verhuizers die zowel vloeiend de Engelse als Nederlandse taal beheersen. Zo kunt u tijdens het verhuizen ook helder communiceren en komt u goed voor de dag bij uw nieuwe buren!


 • Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd!
 • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd verhuisbedrijf!
 • Geen amateurverhuizers maar echte vakmannen als verhuizers!
 • Gratis demontage en montage van kasten en bedden
 • Altijd een scherpe offerte, volledig op maat!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Particuliere en zakelijke verhuizingen door verhuisbedrijf in Rotterdam

Onze verhuisservice houdt zich met zowel particuliere als zakelijke klanten die verhuizen binnen de gemeente Rotterdam. De brede straten en goede infrastructuur van onze stad bieden ons de mogelijkheid om u nog spoediger te verhuizen doordat de verhuiswagens doorgaans makkelijk te parkeren zijn in tegenstelling tot steden als Delft of Amsterdam. Van Rotterdam Zuid en Noord, tot aan Vlaardingen, ons verhuisbedrijf in Rotterdam zijn u graag van dienst. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben wij dan ook een vlekkeloze reputatie als betaalbare en goede budget verhuizer.

Onze verhuisservice beschikt over een flexibel inzetbare verhuislift wanneer een personenlift niet voldoet. Wij zijn voor verhuizen Rotterdam ook in te schakelen als u slechts één verhuizer met een verhuiswagen nodig heeft voor kleine transporten door heel de regio. Ook handig als u een koelkast of piano wilt verhuizen dus! Voor een zakelijke verhuizing heeft u echter vaak wel meer mankracht nodig. Zo een verhuizing is namelijk over het algemeen erg uitgebreid. Veel grote spullen als kasten, bureau’s en tafels moeten dan ook verhuisd worden. Daarnaast moeten vaak ook dure, breekbare spullen verhuisd worden als computer en monitors. Bij ons bent u dan ook verzekerd en dus zeker van een goede verhuizing. De verhuizers van ons verhuisbedrijf zijn dan ook ervaren, professioneel en gecertificeerd. U bent er dus eigenlijk wel zeker van dat de verhuizing goed zal verlopen. Zij kunnen uw inboedel gratis voor u inpakken of bepaalde spullen als kasten en bedden gratis voor u demonteren en vervolgens in uw nieuwe huis weer monteren.

Aangezien wij veel verhuizingen uitvoeren in Rotterdam en omstreken, hebben wij de ervaring u een scherpe en realistische prijsschatting toe te sturen. Uiteraard is deze prijsschatting geheel vrijblijvend en bent u nergens aan verbonden. Daarnaast werkt Budget Verhuisservice op basis van een uurtarief. Dit betekent goedkoop verhuizen zonder hoge prijsafspraken! Meer weten over verhuislift huren Rotterdam? Lees hier dan verder!


Goedkoop verhuizen in Rotterdam is weer mogelijk!

Met Budget Verhuisservice in Rotterdam heeft u al een volledig transport vanaf €69,-! Het is dus bijna zonde om dit niet in te schakelen en uw verhuizing in ieder geval gemakkelijker te maken. Daarnaast kunt u compleet verhuizen vanaf 259,- inclusief BTW! Voor een complete verhuisservice is dit een lage prijs. En dat terwijl de kwaliteit van onze service er niet op achteruit gaat. Wij bieden u professionele, ervaren verhuizers en het juiste gereedschap om te verhuizen. Hier betaalt u dan ook niks extra’s voor! Zo doen wij alle verhuizingen die u maar kunt bedenken. Zo doen grote en kleine verhuizingen, maar helpen wij ook zowel zakelijk als particuliere klanten tegen een vaste lage prijs!

Bij ons verhuisbedrijf in Rotterdam hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of addertjes onder het gras, want die zijn er simpelweg niet! Wij zijn transparant in de kosten voor uw verhuizing. Met de vrijblijvende offerte kunnen deze dan ook volledig inzichtelijk gemaakt worden. Begrijpt u iets niet of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. Laat onze verhuizers u de zorgen uit handen nemen en vertrouw net als vele anderen in Budget Verhuisservice.


Naar Rotterdam verhuizen met echte professionals!

Wilt u verhuizen naar de gemeente Rotterdam, of wilt u verhuizen binnen gemeente Rotterdam? Zorgt u er dan in ieder geval voor dat u kiest voor verhuizen in Rotterdam of omgeving met een betrouwbaar maar vooral deskundig verhuisbedrijf. Hobby verhuizers of een doorsnee studenten verhuisservice zijn geen deskundige verhuizers en wij raden als verhuizende klanten af om met dit soort bedrijven in zee te gaan. Vaak ziet u dan ook dat verhuizingen sneller fout gaan. Dit soort bedrijven zijn vaak niet ervaren en bieden niet de service waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u bewijzen dat wij wel ervaring hebben en u op een professionele manier behandelen en ontzorgen.

De gemeente Rotterdam is dan ook een broeiplaats voor veel verschillende verhuisbedrijven, waardoor u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Van erkende verhuisbedrijven tot student verhuizers in Rotterdam, ieder met eigen tarieven en een totaal verschillende dienstverlening. Wij hebben gekozen voor een professionele verhuisservice waarbij u zelf kiest wat u wilt laten verhuizen en met welk budget wij rekening moeten houden. Zo kunnen wij u op diverse manieren altijd helpen met verhuizen. Vraag dus direct vrijblijvend een offerte aan om de kosten inzichtelijk te krijgen! Heeft u nog vragen over Budget Verhuisservice in Rotterdam? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn u graag van dienst.


Uitgebreide diensten met onze verhuisservice Rotterdam

Budget Verhuisservice biedt u de volgende diensten:

 • Alleen grote stukken verhuizen is mogelijk!
 • Ook meubeltransport in of naar Rotterdam
 • Volledige woningontruimingen in Rotterdam
 • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
 • Een gratis (de)montageservice
 • Goed verzekerd in het geval van schade!
 • Een verhuislift huren is 7 dagen per week mogelijk
 • Een eigen en goed beveiligde opslagplaats
 • Klik hier voor verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Utrecht

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.