Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Capelle aan den Ijssel

verhuisbedrijf-capelle

Welkom bij Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel. Met ons verhuisbedrijf kunt u gebruik maken van een professionele verhuisservice tegen de beste prijs. Al jarenlang helpen wij particuliere en zakelijke klanten, goedkoop verhuizen door heel Nederland. Alleen al in de Drechtsteden verrichten wij wekelijks meer dan 75 verhuizingen en transporten. Ons verhuisbedrijf is ook actief in de omliggende steden: Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht en Spijkenisse.

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel kan u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • 7 dagen per week, flexibel verhuizen
  • Professionele en snelle verhuizers
  • Nederlandstalig personeel
  • Professionele verhuiswagens en materialen
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel werkt efficiënt!

Budget verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel werkt met professionele verhuizers die u een verhuizing zullen bezorgen die u altijd bijblijft, in de positieve zin van het woord. Echter in tegenstelling tot veel andere erkende verhuisbedrijven werken wij op basis van een uurtarief in plaats van een vaste prijsafspraak. Wij hebben na jarenlange ervaring bewust gekozen voor deze werkwijze en staan hier ook volledig achter. Zo hoeft Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel geen onnodige marges aan te houden om eventuele vertragingen op te dekken. In ruim 9 van de 10 gevallen bent u dus goedkoper uit o.b.v. een uurtarief dan met een vaste prijsafspraak. Daarnaast maakt Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel uitsluitend gebruik van professioneel ingerichte verhuiswagens met laadklep. Natuurlijk zijn onze verhuiswagens allemaal volledig ( van binnen ) met hout bekleed om eventuele (schuif) schades te voorkomen.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professionele verhuismaterialen en andere mogelijkheden

Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel biedt u naast de professionele verhuiswagens ook een gala aan professionele verhuismaterialen. Deze verhuismaterialen worden door onze verhuizers ingezet om uw inboedel makkelijker en schadevrij te verhuizen. Wat kunt u hiervan verwachten? Een stapel verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en natuurlijk een uitgebreide gereedschap set voor alle (de)montagewerkzaamheden. Met de handyman service van Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel kunt ook nog eens vloeren laten leggen of kamers laten schilderen, bijna alles is mogelijk. Wilt u echt op de hoogte zijn van alle mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het offerte aanvraag formulier is of bel met 085-0604444 en ontvang vrijblijvend informatie van Budget Verhuisbedrijf Capelle aan den IJssel. PS: U kunt met ons verhuisbedrijf in Rotterdam en omgeving een verhuislift huren.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.