Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel

banner-waddinxveen

Gaat u binnenkort van of naar Krimpen aan den IJssel verhuizen en bent u op zoek naar een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf uit de buurt? Wenst u volledig ontzorgd te worden door een professionele verhuisservice? Dan schakelt u Budget Verhuisbedrijf.

Budget Verhuisbedrijf is een full service verhuizer, dat in de loop der jaren bijna 10.000 verhuizingen heeft uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven. Een betaalbare verhuisservice, dat is wat wij mogelijk willen maken voor iedereen. Wij kunnen deze professionele verhuizingen zo goedkoop bieden, omdat onze diensten volledig schaalbaar zijn; u bepaalt waar u ons voor inschakelt. Zo kunt u een losse verhuiswagen bij ons huren, maar kunt u ook uw gehele inboedel laten verhuizen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bent u overtuigd van de kwaliteit van ons verhuisbedrijf en wilt u van of naar Krimpen aan den IJssel verhuizen met Budget Verhuisservice? Wij helpen u graag verder! Neemt u daarom contact op via 085 060 4444, of vult u geheel vrijblijvend het verhuisofferteformulier hiernaast in voor een realistische prijsindicatie!

 • Professioneel en goedkoop verhuizen in Krimpen aan den IJssel
 • U betaalt alleen voor de kosten van laad- naar losadres
 • Kwalitatieve inboedelverzekering
 • Inpakken én demontageservice
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

De goedkoopste verhuisservice van Krimpen aan den IJssel

We durven het echt te beweren: Budget Verhuisbedrijf biedt de goedkoopste verhuisservice van Krimpen aan den IJssel. Bij geen enkel ander verhuisbedrijf ligt de kwaliteit zo hoog en ligt de prijs zo laag. Ons uurtarief ligt vele malen lager dan die van andere erkende verhuisbedrijven, maar de kosten liggen ook lager dan die van veel studentenverhuizers. Daarbij heeft u zelf invloed op waar u ons voor inschakelt en waarvoor niet.

Dat u ons verhuisbedrijf zo goedkoop in kunt schakelen, betekent niet dat u kwaliteit misloopt. Budget Verhuisservice beschikt namelijk over ervaren verhuizers én handymans, die u volledig ontzorgen. Daarbij maken wij enkele gebruik van A-kwaliteit verhuismaterialen. Denk aan verhuiswagens en verhuisbusjes, maar ook aan verhuisliften en zelfs opslagplaatsen.


A-kwaliteit verhuismaterialen

Omdat wij u goedkoop, soepel en schadevrij van of naar Krimpen aan den IJssel willen verhuizen, wordt er binnen onze verhuisservice alleen gebruik gemaakt van A-kwaliteit verhuismaterialen. Deze verhuismaterialen betreffen een fatsoenlijk transport en opslag (verhuiswagens, verhuisliften en opslagplaatsen) maar ook oplossingen op het gebied van schadevrij transporteren en het vergemakkelijken van de verhuizing. Zo beschikt ons verhuisbedrijf ook over verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens, uitgebreide gereedschapskisten en diverse andere materialen.

Wilt u meer weten over de goedkope oplossingen van verhuisbedrijf Budget Verhuisservice in en om Krimpen aan den IJssel? Wij zijn te bereiken via 085 060 4444, of u kunt vrijblijvend het verhuisofferteformulier invullen.


Verhuizen met Budget Verhuisbedrijf in Krimpen aan den IJssel samengevat

 • Professionele en goedkope totaaloplossing
 • Volledig schaalbare verhuizingen
 • Verhuisservice voor particulieren én bedrijven
 • Montage én demontage (zoals voor vaatwassers en wasmachines)
 • Verhuizen met A-kwaliteit verhuismaterialen
 • Het goedkoopste verhuisbedrijf van de regio!

Wij verhuizen naast Krimpen aan den IJssel ook in steden als Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en RodenrijsNieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

 

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.