Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 759 beoordelingen

Verhuisbedrijf Bleiswijk

kleine-verhuizing

Heeft u verhuisplannen? Dan bent u bij Budget verhuisbedrijf Bleiswijk aan het juiste adres. Onze verhuizers vervoeren zowel grote als kleine inboedels, van inlaad naar uitlaad adres tegen een schappelijk tarief en met behoud van een professionele verhuisservice.

Bent u ook benieuwd wat uw verhuizing in Bleiswijk zal gaan kosten? Vraag dan vrijblijvend en binnen 2 minuten een offerte aan via ons aanvraag formulier. Dezelfde dag ontvangt u van ons nog een offerte per e-mail.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professioneel maar ook goedkoop verhuizen in Bleiswijk!

Verhuizen is meer dan alleen tillen. De fijne kneepjes van het vak als verhuizer kunt u niet opdoen uit theorie boeken, deze ervaring moet echt worden opgedaan. Dit is dan ook de reden dat Budget verhuisbedrijf Bleiswijk enkel werkt met gemotiveerde en ervaren verhuizers, want een onervaren verhuizer kan meer schade aan uw inboedel veroorzaken dan u lief is. Een goedkope verhuizing kan zo plotseling een stuk duurder uitpakken.

Het is dan ook vanzelfsprekend dan alle verhuizers van Budget verhuisbedrijf Bleiswijk werken met professionele verhuismaterialen en gereedschappen om uw verhuizing tot een soepel en schadeloos eind te brengen. Zo zijn al onze verhuiswagens uitgerust met onder andere verhuisdekens, spanbanden, gereedschappen, noppenfolie en nog veel meer.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444 of vul ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte.


 • Uw inboedel altijd goed verzekerd tegen schades
 • Geen studenten verhuisservice maar professionele verhuizers!
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Altijd helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Verhuizen in Bleiswijk kan goedkoper dan u denkt!

Goedkoop verhuizen in Bleiswijk hoeft niet persé met een gehuurd busje of studenten. Vaak tegen hetzelfde bedrag of een klein prijsverschil kunt u gebruik maken van een professioneel verhuisbedrijf zoals Budget Verhuisservice. Ook wij kunnen u goedkoop verhuizen, maar doen dit wel vakkundig en zoals het hoort.

De kosten van uw verhuizing worden berekend op basis van een uurtarief, de huur van een verhuiswagen en de voorrijkosten. Moeten wij een grote afstand afleggen tussen het inlaad en het uitlaad adres? Dan wordt er een bedrag berekend per kilometer. Deze wordt berekend bij het opmaken van uw offerte. Voor het verhuizen van Piano’s, het verhuizen van senioren naar verzorgingstehuizen of ontruimingen worden overigens geen toeslagen berekend.

Wilt u meer informatie ontvangen omtrent uw verhuizing of de kosten die uw verhuizing in Bleiswijk met zich mee zal nemen? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en laat u aangenaam verassen. Ook bellen voor meer informatie is mogelijk via 085-0604444.

Verhuisdozen kopen? Check dan even onze webshop.


Budget verhuisbedrijf Bleiswijk is flexibel inzetbaar!

Verhuisbedrijf Bleiswijk is flexibel inzetbaar. Niet alleen flexibel wat betreft werkdagen en werkuren, maar ook flexibel als het gaat om welke werkzaamheden u uit handen wilt geven. U bepaalt namelijk zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft. Laat u onze verhuizers uw hele inboedel verhuizen? Laat u een deel van de inboedel door ons inpakken? Of kiest u er toch voor om zelf in te pakken en onze verhuizers alleen de zware stukken te laten verhuizen? Deze keuze is aan u.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen in Bleiswijk, maar ook goedkoop opslaan en huren!

Bij Budget verhuisbedrijf Bleiswijk kunt u meer dan alleen verhuizers inschakelen. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar een tijdelijke opslagruimte. Een tijdelijke opslagruimte huren in Bleiswijk kan al vanaf 10m3.

Ook als u een verhuislift wilt huren in Bleiswijk, bent u bij ons aan het juiste adres. Een verhuislift huren in Bleiswijk kan 7 dagen per week en is al inzetbaar vanaf 1 object. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of wilt u graag nog een offerte ontvangen om een indicatie te krijgen van wat uw verhuizing zal kosten? Vul dan vrijblijvend het aanvraagformulier in en ontvang dezelfde dag nog een offerte op maat.


In Bleiswijk bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswagens
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • Senioren verhuizingen
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes in Bleiswijk
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Naast Bleiswijk verhuizen wij ook in de omliggende steden Den Haag, Leidschendam, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Westland en Zoetermeer.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.