Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Pijnacker

kleine-verhuizing

Bent u van binnenkort te gaan verhuizen? Dan kunt u net als vele andere gebruik maken van de verhuisservice die Budget verhuisbedrijf Pijnacker u te bieden heeft. Onze verhuizers werken hard, schadevrij en zijn flexibel inzetbaar.

Wilt u weten wat het kost om een verhuizer van Budget Verhuisservice in te schakelen? Vraag dan vrijblijevd een offerte aan en ontvang dezelfde dag nog een offerte op maat per e-mail. Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: Den Haag, Leidschendam, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Westland, Zoetermeer en Bleiswijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget Verhuisbedrijf Pijnacker: zorgeloos verhuizen!

Of u nu kiest voor een verhuizing met inpakwerkzaamheden of zonder, u kunt altijd rekenen op een vlekkeloze verhuizing. Met Verhuisbedrijf Pijnacker bepaalt u zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft. Zo is het ook mogelijk om alleen de grote en zware stukken door onze verhuizers te laten verhuizen. Zo kunt u de kleinere stukken zelf verhuizen om de eindfactuur zo ‘budget’ mogelijk te houden. Dit is slecht een voorbeeld van hoe flexibel onze verhuisservice inzetbaar is.

Daarnaast hebben wij in tegenstelling van veel andere verhuisbedrijven in Pijnacker en de regio, wel alle verhuismaterialen en verhuiswagens in eigen beheer. Ook beschikken wij over onze eigen verhuisliften, opslagruimtes en verschillende formaten verhuiswagens die wij inzetten bij verhuizingen van verschillende omvang. Een verhuizing met Budget Verhuisbedrijf Pijnacker is dan ook altijd op maat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u weten hoe uw verhuizing er uit zal zien? Neem dan contact op met Budget Veruisbedrijf Pijnacker via 085-0604444 of vul ons aanvraag formulier in. Vult u tijdens kantooruren het aanvraagformulier in? Dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte per mail.


 • Goed verzekerde verhuizers over de vloer!
 • Geen studenten verhuisservice maar professionele verhuizers
 • Een efficiënte werkwijze
 • Reken alleen af voor de uren die worden gewerkt en niet voor de rijstijd!
 • Altijd helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Professioneel en vakkundig!

Budget verhuisbedrijf Pijnacker werkt uitsluitend met verhuizers die het vak als verhuizer serieus nemen en het elke dag weer met plezier beoefenen. Verhuizen is namelijk meer dan alleen tillen, het is ontzorgen op hoog niveau.

Wij ontzorgen u dan ook graag. Dit doen wij met behulp van goede verhuizers en professionele verhuismaterialen. Denk hierbij aan verhuiswagens die van alle gemakken zijn voorzien. Zo zijn alle verhuiswagens van Budget Verhuisbedrijf Pijnacker voorzien van een laadklep, soanbanden, verhuisdekens, hondjes, steeklwagens en een rol folie. De rol folie mag door u of de verhuizers worden gebruikt om uw grote stukken inboedel mee in te verpakken. Hier worden geen extra kosten voor berekend. Dit is een stukje service van het huis.

Ook verhuisdozen en andere verhuismaterialen kunnen wij u leveren. Check hiervoor onze webshop.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Tijdelijke opslag of een verhuislift huren in Pijnacker

Gaat u verhuizen en heeft u behoefte aan een tijdelijke opslagruimte in Pijnacker? Dan kunt u gebruik maken van de opslagruimte die Budget Verhuisbedrijf Pijnacker u te bieden heeft. Een tijdelijke opslag in Pijnacker is te huur vanaf 10m3 en voor onbepaalde tijd. Wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan even telefonisch contact met ons op.

Ook voor het huren van een verhuislift in Pijnacker, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verhuisservice werkt met verhuisliften die een bereik hebben tot de 9e verdieping, en altijd voorzien van een bestuurder. Deze bestuurder help u ook graag mee met tillen en heeft verschillende beschermmaterialen bij zich om zo schade aan uw raamkozijn of andere doorgangen te voorkomen. Denk aan verhuisdekens, spanbanden en wikkelfolie.


In de regio van Pijnacker bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswsgens
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren van woningen
 • Senioren verhuizingen
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimtes in Pijnacker
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel verhuisbedrijf Pijnacker
Spoedverhuizingen

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.