Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Voorburg

verhuisbedrijf-rotterdam

Bent u op zoek naar geschikt een verhuisbedrijf in Voorburg? Wilt u niet teveel betalen en toch profiteren van een professionele verhuisservice? Dan is Budget verhuisbedrijf Voorburg het aangewezen verhuisbedrijf voor uw verhuizing

Onze verhuizers in Voorburg zijn goed opgeleid, communiceren helder en zijn inzetbaar tegen bijna ieder budget. Zo is een verhuizing bij ons altijd op maat en verhuizen wij alleen het nodige van A naar B. Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing? Vraag Budget verhuisbedrijf Voorburg dan vrijblijvend om een offerte op maat. U ontvangt deze dezelfde dag nog per e-mail. voor snelle vragen kunt u ook bellen via 085-0604444.

Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: Den Haag, Leidschendam, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Westland, Zoetermeer en Bleiswijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Voorburg is flexibel inzetbaar tegen ieder budget!

Met Budget verhuisbedrijf Voorburg zit u niet vast aan vaste prijsafspraken of een verplichte afname aan pakketten. U mag zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. En teveel betalen? Dat doet u nooit!
Onze verhuizers in Voorburg werken op namelijk op basis van een vast en concurrerend uurtarief. Binnen de ingehuurde uren kunt u de verhuizers overal voor inschakelen. U kunt denken aan demontage en montage werkzaamheden, het inpakken van dozen of het verhuizen van alleen de zware spullen. kortom; u betaalt, dus u bepaalt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven van Verhuisbedrijf Voorburg? Bel dan vrijblijvend naar 085-0604444. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan ook via ons aanvraagformulier. Deze ontvangt u dezelfde dag nog per e-mail.


  • Alle inboedels worden goed verzekerd vervoerd!
  • Geen studenten verhuisservice maar echte verhuizers
  • Laat uw witgoed en grote meubels gratis door ons inpakken!
  • Vriendelijke en vakkundige verhuizers die u graag van dienst zijn
  • Heldere tarieven en gegarandeerd de laagste prijs!

Verhuisbedrijf Voorburg; een professionele verhuisservice!

Budget verhuisbedrijf Voorburg maakt goedkoop verhuizen in Voorburg weer mogelijk. Over de kwaliteit van de geleverde verhuisdiensten hoeft u zich geen zorgen te maken. De mannen van onze verhuisservice worden nog steeds professioneel opgeleid tot verhuizer en zijn tevens Niwo en Verhuis College gecertificeerd. Ook zijn al onze verhuiswagens uitgebreid uitgerust met professionele verhuismaterialen. Denkt u aan verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, hondjes, gereedschappen en andere benodigdheden om uw verhuizing tot een soepel eind te brengen.

Elke verhuiswagen van Budget verhuisbedrijf Voorburg is overigens uitgerust met een laadklep. Deze laadklep heeft een hefvermogen van 750 kilo. Hiermee is het mogelijk om het overgrote deel van uw op wieltjes de verhuiswagen in te rijden. Is onze wagen van 22m3 niet groot genoeg? Dan schakelen wij onze XL verhuiswagen in van 44m3 om uw inboedel in 1 rit te verhuizen. Daarnaast kunt u ook een verhuislift huren of een tijdelijke opslag huren den haag. Een tijdelijke opslagruimte huren kan tevens ook in Den Haag.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.