Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Leidschendam

verhuisbedrijf-Leidschendam

Goedkoop en professioneel verhuizen naar, van of binnen Leidschendam doet u met Budget verhuisbedrijf Leidschendam. Onze verhuizers kunt u inschakelen voor het verhuizen en transporteren van grote en kleine inboedels. Deze verhuizen wij schadevrij van laad naar los-adres. Altijd flexibel en zoals onze naam al doet verklappen; tegen de allerbeste prijs!

Ook voor tijdelijke opslag van uw inboedel of het huren van een verhuislift bent u bij hét Budget verhuisbedrijf van Leidschendam aan het juiste adres. Voor meer vrijblijvend advies vult u ons aanvraagformulier in, of belt u via 085-0604444 met onze klantenservice.

Ons verhuisbedrijf is naast Leidschendam ook actief in de gemeenten Den Haag, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Westland, Zoetermeer en Bleiswijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
  • Laat gratis uw grote stukken inpakken
  • Verschillende formaten verhuiswagens
  • Verhuizen in het weekend zonder toeslagen
  • Uw inboedel is uiteraard goed verzekerd
  • Van een complete verhuizing tot transport

Verhuizen in gemeente Leidschendam

Budget Verhuisbedrijf Leidschendam is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Onze verhuisservice is goed opgeleid en weet uw inboedel schadevrij en volgens afspraak te verhuizen van A naar B. Daarnaast spreekt al ons personeel zowel op kantoor als in het werkveld vloeiend Engels en Nederlands wat noodzakelijk is voor een goede communicatie tijdens uw verhuizing.  Van misverstanden is dus geen sprake!

De gepassioneerde verhuizers van Budget verhuisbedrijf Leidschendam zijn daarnaast NIWO en VerhuisColle gecertificeerd en hebben veelal jarenlange ervaring als professionele verhuizers. Zodoende hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over het verloop van uw verhuizing of onnodige schades aan uw inboedel. Heeft u geen particuliere maar zakelijke inboedel die u wilt laten verhuizen, dan bent u voor een zakelijke verhuizing tot 50 werkplekken bij Budgetverhuisservice aan het juiste adres wanneer u zorgeloos maar goedkoop wilt verhuizen. Neem voor meer informatie contact op met ons verhuisbedrijf in de gemeente Leidschendam en vraag vrijblijvend om meer informatie.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een goedkoop verhuisbedrijf in Leidschendam

Bij Budget verhuisbedrijf Leidschendam geloven wij dat verhuizen stukken voordeliger kan als bij de concurrenten die vaak 40 tot 60% meer rekenen voor een verhuizing. Wij bieden u de mogelijkheid om te verhuizen met professionals en professionele verhuismaterialen zoals onze goed uitgeruste verhuiswagens. Alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Leidschendam zijn uitgerust met steekwagens, hondjes, verhuisdekens, spanbanden en eventueel verhuisdozen zoals van een verhuisservice mag worden verwacht. Uiteraard staan alle bovengenoemde materialen kosteloos tot uw beschikking en hoeft u zich niet te bekommeren om extra kosten achteraf. Wilt u meer informatie hebben over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op met onze verhuisservice in Leidschendam en vraag vrijblijvend om een offerte.

Elke verhuizing heeft zijn eigen verhaal

Als verhuisbedrijf in Leidschendam zijn wij heel wat verschillende verhuizingen gewend. Van grote zakelijke verhuizingen tot kleine particuliere verhuizingen of ontruimingen die binnen mum van tijd zijn afgerond. Gelukkig is onze verhuisservice thuis in alle markten en kunnen wij elke klant waarderen, groot of klein. De medewerkers van ons verhuisbedrijf in Leidschendam nemen dan ook graag van tevoren uw verhuizing helemaal door zodat wij tijdens uw verhuizing niet voor onaangekondigde verassingen komen te staan. Voor het verhuizen van een piano of een groot aquarium adviseren wij u om gebruik te maken van onze verhuislift. Een verhuislift huren kan vaak dezelfde dag nog. Mocht u toch van plan zijn om gebruik te maken van een lift, dan adviseren wij u wel om tijdig alle formaten van uw inboedel op te nemen zodat u zeker weet dat alles in de lift past. Heeft u hier hulp of advies bij nodig? Neem contact op met Budget verhuisbedrijf Leidschendam of vul onze m3 calculator in. Kijk ook naar onze checklist verhuizen!

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.