Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Westland

kleine-verhuizing

Bent u van plan te gaan verhuizen? Dan kan Budget verhuisbedrijf Westland u de helpende hand bieden door u schadevrij te verhuizen van, naar of binnen het Westland. Onze verhuizers zijn goed opgeleid, werken zeer vakkundig en zijn daarnaast beschikbaar voor ieder budget.

Bent u benieuwd naar wat uw verhuizing zal kosten en wilt u een vrijblijvend offerte ontvangen per e-mail? Investeer dan 2 minuten ons aanvraagformulier in en ontvang dezelfde dag een offerte op maat. Met Budget verhuisservice kunt u ook goedkoop verhuizen in de steden: Den Haag, Leidschendam, DelftHoek van Holland, Naaldwijk, Pijnacker, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Zoetermeer en Bleiswijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Westland regelt alles!

Budget verhuisbedrijf Westland denkt graag met u mee en is zowel zakelijke als particuliere klanten van dienst zijn met een verhuisservice op maat. Zo kunt u kiezen voor één of meerdere verhuizers die uw inboedel verhuizen. Afhankelijk van hoe groot uw inboedel is, wordt er ook een grote of kleinere verhuiswagen ingeschakeld. Met verhuisbedrijf Westland verhuist u dan ook altijd op maat!

Voor zware of onhandige stukken inboedel beschikt ons verhuisbedrijf in het Westland over een verhuislift. Ook bieden wij u een tijdelijke opslagruimte aan welke overigens ook erg betaalbaar en flexibel is.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444.


 • Grote en kleine inboedels zijn altijd goed verzekerd!
 • Geen studenten verhuisservice maar echte verhuizers
 • Een efficiënte werkwijze
 • Alleen afrekenen van laad naar losadres ( betaal niet voor de terugreis )
 • Helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Bepaal zelf wat u door ons laat verhuizen in het Westland

Kiest u voor Budget verhuisbedrijf Westland? Dan kiest u voor een flexibel en betaalbaar verhuisbedrijf. Zo wordt goedkoop verhuizen onder andere mogelijk gemaakt doordat u zelf de mogelijkheid krijgt om uw verhuisdozen in te pakken of door demontage en montage werkzaamheden zelf uit te voeren. Onze verhuizers nemen dan alleen het zware tilwerk uit uw handen nemen om deze schadevrij naar uw nieuwe bestemming te verhuizen.

Geeft u liever alles uit handen? Dan kunt u ook kiezen voor een volledig verzorgde verhuizing inclusief in en uitpakservice, montage werkzaamheden en een handige handyman die nog de laatste puntjes op de i kan zetten.
Verhuismaterialen zoals verhuisdozen, gardarobeboxen, matrashoezen en noppenfolie worden dan meegenoment door onze verhuizers.

Alle verhuismaterialen zijn overigens ook te bestellen in onze webshop.


Altijd goed voorbereid op pad met verhuisbedrijf Westland!

De verhuizers van Verhuisbedrijf Westland gaan altijd goed voorbereid op pad. Zo zijn al alle verhuiswagens voorzien van een laadklep, verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en nog veel meer. Uw inboedel wordt netjes afgedekt middels verhuisdekens en vervolgens vastgezet in de wagen zodat niks kan gaan schuiven.

Deel ook uw wensen en laat ons een offerte uitbrengen om de hoogte van uw verhuiskosten vast te stellen. Een verhuisofferte aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift huren, tijdelijke opslag of een senioren verhuizing?

Budget Verhuisservice is gespecialiseerd in bijna alle soorten verhuizingen. Wij verhuizen nationaal maar ook internationaal. Ook het verhuizen van piano’s, het verhuizen naar seniorenwoningen of het verhuizen van kantoorruimtes, valt onze ons dienstepakket.

Heeft u een tussentijdse opslagruimte nodig en bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van het Westland? Vraag dan onze medewerkers om een offerte. Vaak kunnen wij u een betere offerte uitbrengen dan de plaatste Shurguard of Citybox.


In het Westland bieden wij u ook de volgende diensten:

 • De keuze tussen grote en kleine verhuiswsgens
 • Los transport van goederen ( meubels, witgoed etc )
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren
 • In en uitpak werkzaamheden
 • (de)montageservice
 • Tijdelijk verhuur van opslagruimte
 • Verhuislift huren
 • Een transportservice voor losse stukken inboedel

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.