breda

Uw verhuizing in goede handen!

Budget verhuisservice is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen sinds 1992. Inmiddels kunnen we met trots en zekerheid zeggen dat wij het meest gevraagde verhuisbedrijf zijn van Nederland.

Als enige verhuisbedrijf binnen onze prijsklasse zijn wij VerhuisCollege gediplomeerd en beschikken wij over een NIWO vergunning ( beroepsgoederenvervoer ). Los van het van het feit dat deze certificaten noodzakelijk zijn om uw inboedel verzekerd te kunnen verhuizen, geeft dit ook aan dat wij een vakkundig, betrouwbaar en kredietwaardig verhuisbedrijf zijn. Wij komen onze afspraken na en communiceren helder met onze klanten zoals van een verhuisbedrijf verwacht mag worden.


  • Geen onopgeleid personeel of onverzekerde studenten
  • Alleen afrekenen voor de uren die gewerkt worden
  • Inclusief BTW en andere toeslagen. Geen adders onder het gras!
  • Bij uitstek het meest betrouwbare verhuisbedrijf binnen onze prijsklasse

Wij zijn landelijk inzetbaar en hebben standplaatsen in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Goedkoop verhuizen kan ook professioneel!

U wilt goedkoop verhuizen maar tegelijkertijd ook vakkundige en betrouwbare verhuizers over de vloer? Met ons verhuisbedrijf is dat absoluut mogelijk.

Wij werken enkel met moderne en goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

Ook zijn alle verhuizers en verhuiswagens van Budget verhuisservice, professioneel en herkenbaar aangekleed. Zo zien uw oude en nieuwe buren dat er een verhuisbedrijf is ingeschakeld, een bijkomstigheid die voor wat extra begrip kan zorgen op het moment dat wij genoodzaakt zijn om op de stoep of op de rijbaan te parkeren.


Een klantenservice die u echt onzorgt

Verhuizen is voor velen een stressvolle gelegenheid en dat snappen wij. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op een snelle, duidelijke maar bovenal stress-vrije manier uw verhuizing met ons verhuisbedrijf kunt inplannen.

Om de lijntjes zo kort mogelijk te houden hebben wij voor u een speciaal aanvraag-formulier ontwikkeld waarin u binnen enkele minuten alle vragen kunt beantwoorden die onze klantenservice nodig heeft voor het opmaken van een persoonlijke offerte. Na het ontvangen van uw offerte aanvraag, sturen wij u binnen enkele uren een vrijblijvende ( schatting ) offerte voor u op. Hierna volgt altijd telefonisch contact om zo alle details van uw verhuizing in kaart te brengen. Na deze telefonische intake kunnen wij uw verhuizing al vastleggen en ontvangt u van ons een bevestiging van de verhuisdatum en een omschrijving van de opdracht die wij voor u hebben vastgelegd.

Het is altijd mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren of zelfs om de verhuisdatum te wijzigen. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 085-0604444.

  • Verhuizen van complete inboedels
  • (de) montage en klus mogelijkheden ( bijv: kasten (de)monteren of tv ophangen )
  • Woning ontruimen, opleverklaar maken ( bezemschoon )
  • Laagste prijsgarantie onder de professionals

Waarom teveel betalen?

Gezien de kwaliteit van onze verhuisservice die werkelijk bovengemiddeld is binnen onze prijsklasse, bent u bij Budget verhuisservice altijd zeker van een goed aanbod. Zo communiceren wij alle bedragen inclusief BTW, zijn wij helder over onze tarieven, reëel over de duur van uw verhuizing en rekent u nooit teveel af omdat wij werken op basis van nacalculatie. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan vaste prijsafspraken die erkende verhuisbedrijven met een sterk vergelijkbare dienstverlening wel aanhouden.


Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen

Een offerte aanvragen kost u niks en geeft u een duidelijk beeld van wat uw verhuizing ongeveer zal kosten, dat is altijd prettig. U kunt precies zien hoe de kosten van uw verhuizing zijn opgebouwd en u kunt in overleg met onze klantenservice ook de offerte laten aanpassen naar uw wensen, bijvoorbeeld als uw voorkeur uitgaat naar een grotere verhuiswagen of meer verhuizers.

Om landelijk te kunnen verhuizen heeft ons verhuisbedrijf standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Arnhem, Zwolle en Eindhoven.

Kies voor betaalbare zekerheid en maak kennis met verhuisbedrijf Budget verhuisservice. Bel 085-0604444 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Beoordeel particulier verhuizen via Budget verhuisservice: