Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Particuliere verhuizingen

particuliere-verhuizingen

Dé specialist op heb gebied van particuliere verhuizingen

Budget Verhuisservice is een betaalbaar en modern verhuisbedrijf “van de oude stempel”. Wij vinden dat een verhuizing zo vlot en efficiënt mogelijk achter de rug moet zijn. Hier hebben wij door de jaren heen een vrij logische formule voor bedacht; hard werken, blijven lachen en helder communiceren. Gelukkig blinken wij uit in goede communicatie met particulieren, dus hebben wij besloten nóg meer te doen van waar wij goed in zijn.

Met wortels terug tot 1992 heeft ons verhuisbedrijf link wat ervaring opgebouwd. Zo zijn wij als enig verhuisbedrijf binnen onze prijsklasse VerhuisCollege en NIWO gecertificeerd. Los van het van het feit dat deze certificaten noodzakelijk zijn om uw inboedel verzekerd te mogen verhuizen, geeft dit ook aan dat wij vakbekwaam zijn en onze afspraken met de klant altijd nakomen. Deze service uit de guldentijd, gecombineerd met een scherp tarief, heeft gemaakt dat Budget Verhuisservice zich sinds 1992 tot heden heeft gevorm tot een begrip binnen de verhuisbranche.


  • Goedkoop verhuizen door slimme werkwijze!
  • Verhuiswagens in verschillende formaten
  • Eigen opslagplaatsen en verhuisliften
  • Helder. Geen adders onder het gras
  • Een solide en gevestigd verhuisbedrijf
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bespaar op uw verhuizing

U wilt goedkoop verhuizen maar tegelijkertijd ook vakkundige en betrouwbare verhuizers over de vloer? Met ons verhuisbedrijf is dat absoluut mogelijk.

Wij werken enkel met moderne en goed onderhouden verhuiswagens welke allemaal voorzien zijn van een laadklep en professionele verhuismaterialen zoals: verhuisdekens, steekwagens, spanbanden, rolkarren en een gereedschapskist waar kosteloos gebruik van mag worden gemaakt.

Ook zijn alle verhuizers en verhuiswagens van Budget verhuisservice, professioneel en herkenbaar aangekleed. Zo zien uw oude en nieuwe buren dat er een verhuisbedrijf is ingeschakeld, een bijkomstigheid die voor wat extra begrip kan zorgen op het moment dat wij genoodzaakt zijn om op de stoep of op de rijbaan te parkeren.


Een klantenservice die u echt onzorgt

Verhuizen is voor velen een stressvolle gelegenheid en dat snappen wij. Daarom vinden wij het belangrijk dat u op een snelle, duidelijke maar bovenal stress-vrije manier uw verhuizing met ons verhuisbedrijf kunt inplannen.

Om de lijntjes zo kort mogelijk te houden hebben wij voor u een speciaal aanvraag-formulier ontwikkeld waarin u binnen enkele minuten alle vragen kunt beantwoorden die onze klantenservice nodig heeft voor het opmaken van een persoonlijke offerte. Na het ontvangen van uw offerte aanvraag, sturen wij u binnen enkele uren een vrijblijvende ( schatting ) offerte voor u op. Hierna volgt altijd telefonisch contact om zo alle details van uw verhuizing in kaart te brengen. Na deze telefonische intake kunnen wij uw verhuizing al vastleggen en ontvangt u van ons een bevestiging van de verhuisdatum en een omschrijving van de opdracht die wij voor u hebben vastgelegd.

Het is altijd mogelijk om achteraf wijzigingen door te voeren of zelfs om de verhuisdatum te wijzigen. Hiervoor kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 085-0604444.

  • Verhuizen van complete inboedels
  • Demontage en montage van kasten, beden etc.
  • Woning ontruimen, oplever klaar maken
  • Laagste prijsgarantie onder de professionals

Waarom teveel betalen?

Gezien de kwaliteit van onze verhuisservice die werkelijk bovengemiddeld is binnen onze prijsklasse, bent u bij Budget verhuisservice altijd zeker van een goed aanbod. Zo communiceren wij alle bedragen inclusief BTW, zijn wij helder over onze tarieven, reëel over de duur van uw verhuizing en rekent u nooit teveel af omdat wij werken op basis van nacalculatie. Dit betekent dat u niet gebonden bent aan vaste prijsafspraken die erkende verhuisbedrijven met een sterk vergelijkbare dienstverlening wel aanhouden.


Kosteloos en vrijblijvend een offerte ontvangen

Een offerte aanvragen kost u niks en geeft u een duidelijk beeld van wat uw verhuizing ongeveer zal kosten, dat is altijd prettig. U kunt precies zien hoe de kosten van uw verhuizing zijn opgebouwd en u kunt in overleg met onze klantenservice ook de offerte laten aanpassen naar uw wensen, bijvoorbeeld als uw voorkeur uitgaat naar een grotere verhuiswagen of meer verhuizers.

Om landelijk te kunnen verhuizen heeft ons verhuisbedrijf standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Arnhem, Zwolle en Eindhoven.

Kies voor betaalbare zekerheid en maak kennis met verhuisbedrijf Budget verhuisservice. Bel 085-0604444 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.