Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Senioren verhuizen

senioren-verhuizen

Wij helpen senioren verhuizen sinds 1992 en hebben inmiddels een groot bestand van tevreden klanten die de vele positieve reactie kunnen onderbouwen. Als vertrouwd verhuisbedrijf proberen wij u in de onderstaande tekst een korte omschrijving te geven hoe wij senioren verhuizen. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in de gemeentes Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Ook door de rest van Nederland is ons verhuisbedrijf inzetbaar voor ontruimingen of senioren verhuizingen.

  • Senioren verhuizen, 7 dagen per week
  • Uitsluitend Nederlandstalige verhuizers
  • Schadevrij verhuizen
  • Professionele verhuismaterialen
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Senioren verhuizen zonder stress

Senioren verhuizen kan soms een stressvolle gelegenheid zijn. Vaak zijn senioren erg gehecht aan zowel de inrichting als het interieur op zich. Daarom besteden wij als verhuisbedrijf extra veel aandacht om schades te voorkomen als wij senioren verhuizen en willen wij uw zorgen volledig uit handen kunnen nemen. Natuurlijk kunnen wij u goed adviseren met de kennis die wij hebben:

1: Senioren pakken graag zelf in

Onze in en uitpakservice staat ten alle tijden tot uw beschikking en kan 7 dagen per week worden ingezet om een inboedel volledig van A tot Z in te pakken. Echter kiezen veel senioren ervoor om de inpakwerkzaamheden niet ui te besteden omdat er vaak belangrijke en kostbare items van te pas komen die extra aandacht nodig hebben of leuk zijn om nog eens te bekijken. Mochten wij u wel van dienst kunnen zijn? Dan kunt u ons vaak binnen een termijn van 24 uur inschakelen voor de inpakwerkzaamheden. Dit is wel sterk afhankelijk van uw regio.

2: Senioren verhuizen kan vaak binnen 1 dag

Senioren verhuizen gaat vaak snel, soepel en schadevrij. Hoezo? Om te beginnen zijn er over het algemeen weinig losse spullen en zijn seniorenwoningen niet zodanig groot dat wij meer als een dag nodig hebben om de inboedel te verhuizen. Het is belangrijk om in de nieuwe woning alvast voor verlichting te zorgen zodat hier achteraf geen vervelende situaties door kunnen ontstaan. Uiteraard helpt onze handyman service met het aansluiten en loskoppelen van bijvoorbeeld uw wasmachine en vaatwasser, dit kost niks extra’s en behoort tot het standaard dienstenpakket van ons verhuisbedrijf.

3: Professioneel senioren verhuizen

Ook senioren verhuizen doen wij professioneel. Zo gebruiken wij alleen professionele verhuiswagens met een inlaadvermogen van 22m3 of 40m3, ruimvoldoende voor elke particuliere inboedel. Alle verhuiswagens zijn goed onderhouden en beschikken over de nieuwste en professionele verhuismaterialen. Hieronder verstaan wij een grote stapel verhuisdekens, spanbande, hondjes, steekwagens en natuurlijk een gereedschap set om bijvoorbeeld het bed te (de)monteren.

4: Senioren verhuizen door heel Nederland

Met Budgetverhuisservice kunt u senioren verhuizen door heel Nederland. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in de steden Amsterdam, Utrecht, Den haag en Rotterdam. Ook buiten deze steden zijn wij particulieren graag van dienst met onze verhuisservice en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn tegen een betaalbaar tarief. Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan vrijblijvend het offerte aanvraag formulier in of bel direct met 085-0604444 voor meer informatie over uw verhuizing.

5: Ontruimen?

Naar senioren verhuizen helpen wij u graag met het ontruimen of bezemschoon opleveren van uw woning. Ons verhuisbedrijf is namelijk gespecialiseerd in alle soorten ontruimingen. Zowel kleine particuliere als grote zakelijke ontruimingen zijn voor onze verhuizers geen enkel probleem. Vooraf bespreken wij met u wat de wensen zijn en helpen wij u met de kennis die wij zelf in huis hebben. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw inboedel op te laten kopen of te schenken aan een kringloopwinkel. Onze senioren verhuisservice helpt dus niet alleen senioren verhuizen maar voor ontruimingen en kluswerkzaamheden zijn wij tot uw beschikking.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.