Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Emmen

banner-waalwijk

Gaat u binnenkort van of naar Emmen verhuizen en bent u nog op zoek naar een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf uit de regio? Dan is schaalbaar verhuizen bij Budget Verhuisservice exact waar u naar op zoek bent!

Budget Verhuisservice is een ervaren verhuisbedrijf, die in de loop der jaren duizenden particulieren en bedrijven heeft verhuisd binnen en buiten Emmen. Wij willen een goedkope en professionele verhuizing bieden, die voor een ieder toegankelijk is. Wij bepalen de aanpak van de verhuizing, u bepaalt de schaal waarop we te werk gaan. Hierdoor heeft u altijd de meest professionele aanpak tegen de laagste prijs.

Naast Emmen is ons verhuisbedrijf ook actief in Zwolle, Almelo, Overijssel, Deventer, Enschede, Hengelo en Assen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de unieke aanpak van verhuisbedrijf Budget Verhuisservice in en om Emmen? Neem telefonisch contact met ons op via 085 060 4444, of vul het verhuis offerteformulier in voor een scherpe prijsindicatie!


Goedkoop verhuisbedrijf in Emmen

Budget Verhuisservice wil een goedkoop verhuisbedrijf zijn voor iedereen die van of naar Emmen wil verhuizen. Wij willen dat iedereen gebruik moet kunnen maken van onze professionele verhuisservice. Dit betekent het grote bedrijf langs de snelweg die haar inboedel naar het buitenland wil laten verhuizen, maar ook de alleenstaande ouder die alleen wat hulp nodig heeft bij het versjouwen van wat banken. U betaalt, dus u bepaalt!

Behalve deze unieke, goedkope, schaalbare service, kunt u bij Budget Verhuisbedrijf ook nog eens zeer goedkoop terecht voor het inhuren van professionele verhuizers. Zij hanteren een veel lager uurtarief dan u gewend bent van andere erkende verhuisbedrijven. Bovendien is dit goedkoper dan bij veel studentenverhuizers.


Professionele verhuisservice in Emmen

Ons verhuisbedrijf doet er alles aan om een zo goedkoop mogelijke, professionele verhuisservice te bieden aan particulieren en bedrijven in Emmen. En een professioneel verhuisbedrijf is niets zonder professioneel personeel en verhuismateriaal. Hierdoor leiden wij al onze verhuizers uitgebreid op en maken zij alleen maar gebruik van het beste verhuismateriaal tijdens het verhuizen naar Emmen. Denk hierbij niet alleen aan een verhuiswagen die van alle gemakken is voorzien, maar ook aan bijvoorbeeld een verhuislift of zelfs een opslagruimte in de buurt!


Budget Verhuisservice in Emmen samengevat:

  • Goedkope, professionele verhuisservice
  • Verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven
  • 100% schaalbaar
  • Ervaren verhuizers
  • Het beste verhuismateriaal
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.