Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Overijssel

budget-verhuisservice-banner-standaard

Verhuisbedrijf Overijssel

Een verhuisbedrijf in Overijssel gezocht? Budget Verhuisservice is uw goedkope verhuizer. Wij verrichten verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze verhuisservice beschikt over ruim 20 jaar ervaring en hebben al vele verhuizingen van en naar Overijssel met succes volbracht. Maakt u de keuze voor onze verhuisservice, dan kiest u ook voor een professioneel verhuisbedrijf. Daarbij bieden wij de scherpste prijzen, snelle service en een hoge dosis klantvriendelijkheid aan. Wilt u weten wat wij voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen? Bel ons verhuisbedrijf vanuit Overijssel of lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en de prijzen die wij hanteren.

Naast Overijssel zijn wij actief in Zwolle, Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Assen en Emmen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ontdek onze verhuisdiensten in Overijssel

Ons verhuisbedrijf is in Overijssel in te schakelen voor diverse diensten. Wij zijn dan ook het meest flexibele verhuisbedrijf van de provincie. Niet alleen kunnen wij uw verhuizing verzorgen. Ook uw transportklus of ontruiming kunnen wij op ons nemen. Hierbij wordt uw inboedel altijd zorgvuldig en schadevrij naar het nieuwe onderkomen gebracht. Of u in een oudere woning of nieuwbouwhuis woont, maakt niet uit. Onze verhuizers weten precies hoe zij het beste kunnen werken. U kunt ons voor de volgende diensten inzetten:

– Zakelijk verhuizen

– Seniorenverhuizingen

– Verhuislift huren

– Met spoed verhuizen

– Overige transportdiensten

– Woningontruimingen

– Particuliere verhuizingen

– Verhuisdozen kopen/huren

Kosten van de een verhuizing in Overijssel

U kunt ons verhuisbedrijf in Overijssel inzetten tegen de meest goedkope prijs. Dit geldt voor zowel een verhuizing als een transportklus of ontruiming. Omdat wij jarenlange ervaring hebben, multi-inzetbaar en flexibel zijn, kunnen wij onze klussen in een kort tijdsbestek voltooien. Wij combineren efficiëntie en zorgvuldigheid tijdens uw klus met elkaar. Hierdoor zijn wij niet alleen een snelle verhuizer, maar tevens erg goedkoop. Vraag ons gerust naar onze scherpe prijzen of vraag meteen een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Voordelen van onze verhuisservice in Overijssel

Zet u ons verhuisbedrijf in Overijssel in, dan hebben wij u vele voordelen te bieden. Niet alleen zijn wij de snelste verhuizer. Ook de volgende punten kunnen wij u altijd garanderen:

– Wij werken enkel met echte verhuizers. Niet met studenten!

– Demontage en montage van kasten/bedden is altijd mogelijk

– Ons verhuisbedrijf is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd

– Wij rekenen geen toeslagen voor demontage en montage werkzaamheden

– Grote stukken inboedel wikkelen onze verhuizers kosteloos voor u in

– Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar

Kiest u er net als vele anderen ook voor om ons verhuisbedrijf in Overijssel in te zetten?

Zet ons verhuisbedrijf in Overijssel direct in

Schakel ons verhuisbedrijf meteen in Overijssel in en neem nu contact op met Budget Verhuisservice via de telefoon. U kunt ons tevens een mail sturen. Als u een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u binnen 6 uur antwoord per mail. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. De offerte stellen wij op aan de hand van factoren zoals de afstand tussen de adressen, de grootte van de inboedel, montage en demontage en de parkeermogelijkheden. Met ons verhuisbedrijf in Overijssel hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw verhuizing.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.