Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 545 beoordelingen

Verhuisbedrijf Wassenaar

Verhuisbedrijf Wassenaar

banner-wassenaar

Budget verhuisbedrijf Wassenaar is al jarenlang een begrip binnen de regio. Wij verhuizen niet alleen zakelijke maar ook particuliere inboedels tegen de laagste prijs en leveren een verhuisservice van topniveau! Bij Budget verhuisbedrijf Wassenaar bent u 100% zeker van een professionele verhuisservice.

Ons verhuisbedrijf is naast Wassenaar ook inzetbaar in de steden Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude en Alphen aan den Rijn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

  • De beste prijs/kwaliteit verhouding binnen de regio
  • 7 dagen per week, flexibel inzetbaar!
  • Nederlands en Engels sprekende verhuizers
  • Uitsluitend professionele verhuismaterialen

Budget verhuisbedrijf Wassenaar

Met Budget verhuisbedrijf Wassenaar kunt u flink wat besparen op de kosten van uw verhuizing. Wij werken namelijk niet met vaste prijsafspraken en hoeven geen onnodige (overbodige) marges door te berekenen die de offerte van uw verhuizing onnodig doen stijgen. Daarnaast ligt ons uurtarief stukken lagen als bij andere verhuisbedrijven in Wassenaar en heeft u de mogelijkheid om ook zelf een bijdrage te leveren aan uw verhuizing.

Zo kunt u met Budget verhuisbedrijf Wassenaar ervoor kiezen om zelf uw spullen in en uit te pakken. Ook de (de)montageservice is geheel vrijblijvend en wordt alleen ingeschakeld wanneer u dat wenst. Uiteraard verhuizen wij met heldere uurtarieven en brengen wij geen extra kosten in rekening voor het aan en loskoppelen van bijvoorbeeld uw wasmachine. Dit valt bij Budget verhuisbedrijf Wassenaar allemaal onder de standaard service!

Een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf in Wassenaar

Budget verhuisbedrijf Wassenaar werkt uitsluitend met getalenteerde verhuizers die uw inboedel met de grootste nauwkeurigheid kunnen verhuizen. Ze zeggen dat ongelukken in een klein hoekje zitten maar hier weten wij wel raad mee. Onze verhuisservice helpt u alleen verhuizen door middel van professionele verhuismaterialen. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn onze verhuiswagens. Wij beschikken over verhuiswagens van 22m3 en 40m3, allemaal voorzien van een laadklep met een hefvermogen tot 800kg, ruimvoldoende voor een zware piano. Daarnaast zijn alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Wassenaar ook nog eens ( van binnen ) met hout bekleed om krassen aan uw meubilair te voorkomen. Ook een stapel verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, hondjes en een uitgebreide gereedschap set staan tot uw beschikking. Indien u wenst kunnen wij een vrijblijvende afspraak maken om uw verhuizing te komen bezichtigen. Echter maken wij alleen prijsschattingen. Budget verhuisbedrijf wassenaar werkt uitsluitend op basis van uurtarief.

Kleine verhuizingen en transporten naar, van en binnen wassenaar?

Verhuisbedrijf Wassenaar is u ook graag van dienst met de kleinere transporten. Hiervoor hebben wij onze flexibele transportservice het leven ingeroepen. Deze transportservice kan u van dienst zijn als u bijvoorbeeld een aankoop heeft gedaan via Marktplaats of Ikea. U kunt ons in sommige gevallen dezelfde dag nog inschakelen.

Mocht een goederenlift of trappenhuis niet voldoen? Dan kunnen wij ook een verhuislift inschakelen om delen van uw inboedel naar hoger gelegen verdiepingen te verhuizen. U kunt in wassenaar de verhuislift huren voor slechts 1 item maar ook voor de gehele dag als u bijvoorbeeld een bedrijfspand wilt verhuizen en/of veel archief heeft staan. Hebben wij u lichtelijk kunnen overtuigen van onze dienstverlening? Bel dan met 085-0604444 voor meer informatie of vul het offerte aanvraag formulier in. Budget verhuisbedrijf Wassenaar zal u dezelfde dag een offerte mailen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.