Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 543 beoordelingen

Verhuisbedrijf Voorschoten

Verhuisbedrijf Voorschoten

verhuisbedrijf-voorschoten

Met Budget verhuisbedrijf Voorschoten kiest u voor professioneel en goedkoop verhuizen. Onze verhuisservice is 7 dagen per week flexibel inzetbaar en is inmiddels duizenden particuliere als zakelijke klanten van dienst geweest.

Ook vakkundig en goedkoop verhuizen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan middels ons aanvraagformulier. Gaat het om een verhuizing in de buurt van Voorschoten? Wij zijn daarnaast actief in onder andere omliggende steden als; Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Wassenaar.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

  • Ons verhuisbedrijf werkt uitsluitend met opgeleide verhuizers!
  • NIWO en VerhuisCollege gediplomeerd!
  • Geen onervaren studenten verhuisservice over de vloer.
  • Gratis uw grote stukken in laten pakken!

Budget Verhuisbedrijf Voorschoten

Verhuisbedrijf Voorschoten heeft ruim 12 jaar aan verhuiservaring. Uiteraard gebruiken wij al onze kennis om uw verhuizing in goede banen te leiden zodat u tijd over heeft voor andere belangrijke zaken die bij uw verhuizing komen kijken.

De lage prijzen die wij bieden hebben te maken met de flexibiliteit van ons verhuisbedrijf in Voorschoten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf in te pakken of om de inpakwerkzaamheden aan onze verhuizers over te laten. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om een helpende hand te bieden tijdens de verhuizing, ook hiermee kunt u flink besparen op de kosten.

Budget verhuisbedrijf Voorschoten bespaart echter niet op de verhuismaterialen. Al onze verhuismaterialen zijn namelijk van A kwaliteit en staan kosteloos tot uw beschikking. Onder verhuismaterialen verstaan wij verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en hondjes. Natuurlijk zijn alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Voorschoten ook uitgerust met een laadklep die een hefvermogen heeft van ruim 800kg, ruim genoeg voor het tillen van een zware piano.


Werkwijze van verhuisbedrijf Voorschoten

U wilt verhuizen van, naar of binnen Voorschoten? Dan vult u vrijblijvend het aanvraag formulier in op onze website. De medewerkers van onze verhuisservice bekijken uw aanvraag en sturen u een persoonlijke prijsindicatie per e-mail. Mocht een speciale stukken willen verhuizen zoals een piano of een groot aquarium, dan adviseren wij u om dit te vermelden bij uw aanvraag zodat de verhuizers van Budget verhuisbedrijf Voorschoten hier rekening mee kunnen houden.

Nadat al uw vragen zijn beantwoord, plannen wij uw verhuizing in onze agenda. U kunt ervoor kiezen om te verhuizen in de ochtend, middag of avond. Echter adviseren wij u om vroegtijdig te reserveren zodat u in de ochtend gebruik kunt maken van onze verhuisservice. Zo weet u zeker dat u de rest van de dag over heeft om uit te pakken of om andere werkzaamheden uit te voeren.

Uiteraard zijn alle verhuizers van Budget verhuisbedrijf Voorschoten goed opgeleid. Onze verhuizers werken met grote nauwkeurigheid en hebben een passie voor het vak verhuizen. Daarnaast zijn al onze verhuizers zowel de Nederlandse als Engelse taal vloeiend machtig en helpen zij u graag met bijkomende werkzaamheden zoals het aansluiten van uw wasmachine en vaatwasser. Mocht u meerdere klussen hebben die u door ons wilt laten uitvoeren? Kijk dan even bij onze handy man service. Wilt u meer weten over onze diensten of bent u benieuwd naar onze tarieven? Vul dan vrijblijvend het aanvraag formulier in en ontvang dezelfde dag een offerte van Budget verhuisbedrijf Voorschoten.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.