Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Katwijk

Verhuisbedrijf Katwijk

Snel en goedkoop verhuizen naar, van of in Katwijk? Maak gebruik van Budget verhuisbedrijf Katwijk en laat al uw zorgen uit handen nemen. Onze verhuisservice werkt uitsluitend met goed opgeleide verhuizers en is 7 dagen per week inzetbaar voor uw verhuizing.

Wij verhuizen ook in de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Warmond, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg en Sassenheim!


Budget Verhuisbedrijf Katwijk.

Veel bewoners uit Katwijk zijn gewend aan de natuurlijke leefomgeving en houden van de rust die de kleine stad te bieden heeft. Wij van Budget verhuisbedrijf Katwijk hebben dan ook veel ervaring met verhuizingen binnen deze gemeente. Maar ook als u van plan bent Katwijk te verlaten, staan wij graag tot uw dienst. Onze verhuisservice is inzetbaar binnen heel Europa en heeft meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van verhuizen. Budget verhuisbedrijf Katwijk is dan ook een onderdeel van een groter verhuisbedrijf dat al jarenlang verhuizingen uitvoert tegen de laagst mogelijke prijs, een echte prijsvechter.

Uiteraard zijn al onze medewerkers nog steeds goed opgeleid en besparen wij niet op verhuismaterialen of communicatie wat uiterst belangrijk is voor een gezond verloop van uw verhuizing. Neem voor meer informatie direct contact op met onze klantenservice of vraag door middel van het aanvraag formulier vrijblijvend een offerte van Budget verhuisbedrijf Katwijk.


Verhuisbedrijf Katwijk is een betaalbare oplossing

U kunt bij ons verhuisbedrijf in Katwijk al verhuizen vanaf 259,- In ruil voor deze pakketprijs krijgt u 2 verhuizers en een verhuiswagen een halve middag tot uw beschikking. Heeft u een klein transport of Ikea aankopen die bij u thuis bezorgd moeten worden? Dan kunt u gerust aanspraak doen op onze betaalbare transport service. Deze service is nog iets flexibeler en uiteraard een stuk voordeliger dan wanneer het gaat om een hele verhuizing. Indien nodig kunt u bij Budget verhuisbedrijf Katwijk ook een handige klusjesman inschakelen die u van dienst kan zijn bij het installeren van uw nieuwe meubels. Te alle tijden gebruikt Budget verhuisbedrijf Katwijk een verhuiswagen van 22m2 met laadklep en een zwaar laadvermogen. Deze verhuiswagens van onze verhuisservice zijn van de Mercedes fabrikant en uiterst goed onderhouden.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Professioneel verhuizen in Katwijk

Met Budget verhuisbedrijf Katwijk hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van de geleverde diensten, hier is namelijk goed over nagedacht. Onze verhuizers zijn uitgerust met een professionele verhuiswagen die van alle gemakken is voorzien. Naast het bevatten van een laadklep, zijn alle verhuiswagens van binnen volledig met hout bekleed en beschikken zij over de juiste materialen om uw verhuizing in goede banen te leiden. Zo is er te alle tijden een grote stapel verhuisdekens aanwezig en kunt u kosteloos gebruik maken van de steekwagens, hondjes, spanbanden en zelfs de gereedschapskist. Ook heeft u de mogelijkheid een verhuislift te huren.

Uiteraard zijn de verhuizers van verhuisbedrijf Katwijk ook goed in staat om uw wasmachine of lampen voor u aan te sluiten zodat u na de verhuizing niet voor verrassingen komt te staan. Mocht u daarnaast nog andere wensen hebben? Zoals het leggen van laminaat of het schilderen van een kamer? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Katwijk en vraag vrijblijvend om meer informatie over onze handyman of verhuisservice.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.