Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

verhuisbedrijf voorhout

Verhuisbedrijf Voorhout is een vertrouwd adres voor al uw verhuizingen van, naar of binnen gemeente Voorhout.

Sinds 1992 staan de verhuizers van Budget Verhuisservice Voorhout tot uw dienst tegen een gunstig tarief en met behoud van een professionele verhuisservice!


  • Goed verzekerd uw inboedel getransporteerd!
  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd!
  • Demontage en montage is altijd inbegrepen!
  • Goed uitgeruste en moderne verhuiswagens
  • Laat kosteloos uw wasmachine en droger af/aansluiten
  • Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Waarom verhuisbedrijf Voorhout?

Budget Verhuisservice Voorhout doet zowel grote als kleine verhuizingen. Tevens denken wij
ook graag met u mee bij het plannen van een goed georganiseerde verhuizing. Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig? Geen probleem, want Budget Verhuisservice beschikt over een eigen opslagruimte. Zo kunnen wij volledige inboedels, delen van inboedels of enkele stukken opslaan voor onbepaalde tijd. De voorwaarde hiervan is dat u gebruik maakt van onze verhuisservice. Onze opslagruimte is goed beveiligd , goed geventileerd en dag en nacht voorzien van cameratoezicht. Voor het opslaan van uw inboedel gebruiken wij de traditionele verhuiskisten.

Tevens kunt u bij Budget Verhuisbedrijf Voorhout ook terecht voor wanneer u een verhuislift wilt huren, uw inboedel wilt laten ontruimen of wanneer er verhuisd moet worden naar een seniorenwoning.


Overige diensten van verhuisbedrijf Voorhout

Naast het verzorgen van een complete verhuizing of een verhuizing van enkele stukken, kunt u bij ons verhuisbedrijf ook terecht voor ontruimingen, klein transport, het huren van een verhuislift en het (de)monteren van meubelstukken en apparatuur. Bij alle diensten die wij aanbieden geldt dat onze verhuizers met een vast en voordelig tarief u zullen ontzorgen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Een totaalpakket voor een vlekkeloze en zorgeloze verhuizing tegen een eerlijke prijs!

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze verhuisservice? Neem dan gerust contact met ons opvia 085-0604444 of vraag vrijblijvend om een offerte. U ontvangt deze offerte dezelfde dag nog per e-mail.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit!

Budget Verhuisbedrijf voorhout gelooft niet in vaste prijzen waarbij u in vele gevallen veel meer afrekent dan noodzakelijk is. Een verhuizing is in vele gevallen al vrij kostbaar. Uiteraard wilt u dan ook zo min mogelijk besteden aan uw verhuizing. wij denken graag met u mee!

Speciaal voor de klanten van Budget Verhuisbedrijf Voorhout, hebben wij een digitaal verhuis-aanvraag formulier ontwikkeld. Middels dit formulier kunt u online een vrijblijvende offerte opvragen. Deze offerte ontvangt u dezelfde dag (op werkdagen) nog per e-mail.


Ons verhuisbedrijf uit Voorhout is ook actief in de Bollenstreek, Hillegom, Warmond, Katwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg en Sassenheim!

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.