Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Lisse

verhuisbedrijf-Lisse

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Lisse. Met ons verhuisbedrijf kunt u zowel particulier als zakelijk inboedels goedkoop verhuizen met behoud van een professionele verhuisservice. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en zijn de Nederlandse als Engelse taal vloeiend machtig.

  • Verhuisbedrijf Lisse, 7 dagen per week inzetbaar
  • Professioneel opgeleid personeel
  • Uitsluitend professionele verhuismaterialen
  • Met meer dan 1000 verhuizingen per jaar een veelgevraagde partner
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Uw verhuisbedrijf in Lisse

Als verhuisbedrijf in Lisse zijn wij er ons van bewust wat de inwoners van ons verwachten. Zo heeft u met onze verhuisservice altijd de mogelijkheid zelf te kiezen of u wel of geen gebruik wilt maken van onze in en uitpakservice. Door zelf in te pakken kunt u natuurlijk weer besparen op de kosten. Ook de (de)montage service kost bij verhuisbedrijf Lisse niks extra’s, alleen de reguliere uurtarieven blijven dan van kracht. Onze verhuizers zullen u dan helpen met het (de)assembleren van bijvoorbeeld kasten, tafels en bedden.

Toch is ons verhuisbedrijf niet alleen actief in Lisse. U kunt ons ook inschakelen voor een verhuizing in de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Warmond, Katwijk, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg en Sassenheim!

Simpel verhuisbedrijf in Lisse

Budget verhuisbedrijf Lisse is in te schakelen voor zowel grote verhuizingen als kleine transporten. Heeft u net een aankoop gedaan via Marktplaats of nieuwe spullen uitgekozen bij de Ikea? Dan kunnen onze verhuizers u soms dezelfde dag nog van dienst zijn met onze flexibele transportservice.

Budget verhuisbedrijf Lisse is u ook graag van dienst bij middelgrote transporten. Hieronder verstaan wij het verhuizen van losse stukken, delen van de inboedel of een verhuizing van een kleine studio. Met dit soort transporten kunnen wij u flexibel van dienst zijn. Dus ook in de avonduren, middag en in het weekend is Budget verhuisbedrijf Lisse inzetbaar!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een deskundig verhuisbedrijf in Lisse!

Budget verhuisbedrijf Lisse kan u ook van dienst zijn met grote particuliere verhuizingen en zakelijke verhuizingen. Wij beschikken over professionele verhuiswagens met een inhoud van 22m3 en 40m3, beide voorzien van een laadklep met een hefvermogen van 800kg, voldoende voor het tillen van bijvoorbeeld een zware piano. Daarnaast zijn alle verhuiswagens van Budget verhuisbedrijf Lisse ( van binnen ) volledig met hout bekleed en staan alle nodige verhuismaterialen kosteloos tot uw beschikking. Zo beschikken wij standaard over een stapel verhuisdekens, spanbanden, steekwagens, hondjes en andere verhuismaterialen die nodig zijn voor een schadevrije en soepele verhuizing naar wens.

Indien het trappenhuis niet voldoet kunnen wij een verhuislift voor u inschakelen. De kosten van een verhuislift zijn afhankelijk van het gebruik. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met onze medewerkers om een duidelijk beeld te krijgen van zowel de mogelijkheden als de kosten van uw verhuizing. Vul het verhuis offerte formulier in en ontvang dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte van Budget verhuisbedrijf Lisse.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.