Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

verhuisbedrijf Bollenstreek

banner-bollenstreek

Heeft u verhuisplannen en wilt u verhuizen van, naar of binnen de Bollenstreek? Maak dan gebruik van Budget Verhuisservice. Ons verhuisbedrijf beschikt over een NIWO vergunning en werkt alleen met opgeleide verhuizers.

Ons verhuisbedrijf is actief in heel de Bollenstreek, van Hillegom, Voorhout, Warmond, Katwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg tot Sassenheim!

Betaalbaar, professioneel en flexibel. Voor grote en kleine verhuizingen, 7 dagen per week!


  • Goedkoop en professioneel verhuizen
  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd
  • Voor grote en kleine verhuizingen
  • Voor particuliere en kleinzakelijke klanten
  • Laat gratis uw inboedel demonteren en monteren
  • Uw inboedel goed verzekerd tijdens transport!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen is mogelijk!

Veel verhuisbedrijven die actief zijn in de Bollenstreek rekenen relatief hoge bedragen voor kleine verhuizingen.

Als voorbeeld nemen wij Oomen verhuizers, welke zich van oorsprong richt op complexere en zakelijke verhuizingen. Nu Oomen verhuizers zich richt op onze doelgroep en ook de particuliere klant van dienst wilt zijn, moeten zij de bedrijfsvoering geheel omgooien. Iets wat in praktijk erg lastig zal zijn. Oomen verhuizers zal nooit zo flexibel en betaalbaar kunnen zijn als Budget Verhuisservice. Daarentegen beschikt ons verhuisbedrijf weer niet over gigantische hijskranen waar Oomen Verhuizers wel over beschikt. Zo heeft ieder verhuisbedrijf uit de Bollenstreek een eigen specialiteit!

Hogere wetenschap is het niet; uw inboedel moet schadevrij van A naar B. Budget Verhuisbedrijf Bollenstreek zal tegen een sportief tarief uw zorgen uit handen nemen. Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!


Hét verhuisbedrijf van de Bollenstreek!

Budget Verhuisservice is het verhuisbedrijf van de Bollenstreek. Met minimaal 100 verhuizingen per maand kunnen wij ook met een gerust hart zeggen dat wij één van de meest ervaren verhuizers zijn uit de Bollenstreek voor particuliere en kleinzakelijke klanten.

Door te bellen met onze klantenservice via 085-0604444 of vrijblijvend een offerte aan te vragen, kunt u net al vele andere beroep doen op onze flexibele en betaalbare verhuisservice. Een offerte ontvangt u doorgaans dezelfde dag nog per e-mail. Uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen is mogelijk!

Veel verhuisbedrijven die actief zijn in de Bollenstreek rekenen relatief hoge bedragen voor kleine verhuizingen.

Als voorbeeld nemen wij Oomen verhuizers, welke zich van oorsprong richt op complexere en zakelijke verhuizingen. Nu Oomen verhuizers zich richt op onze doelgroep en ook de particuliere klant van dienst wilt zijn, moeten zij de bedrijfsvoering geheel omgooien. Iets wat in praktijk erg lastig zal zijn. Oomen verhuizers zal nooit zo flexibel en betaalbaar kunnen zijn als Budget Verhuisservice. Daarentegen beschikt ons verhuisbedrijf weer niet over gigantische hijskranen waar Oomenverhuizers wel over beschikt. Zo heeft ieder verhuisbedrijf uit de Bollenstreek een eigen specialiteit!

Hogere wetenschap is het niet; uw inboedel moet schadevrij van A naar B. Budget Verhuisbedrijf Bollenstreek zal tegen een sportief tarief uw zorgen uit handen nemen. Neem contact op en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!


Een flexibel en goed uitgerust verhuisbedrijf!

Budget Verhuisbedrijf Bollenstreek beschikt over moderne en goed uitgeruste verhuiswagens. Zo hebben wij verhuiswagens met een inhoud van 44 en 22 kubieke meter. Allen zijn voorzien van verhuisdekens, spanbanden, hondjes, gereedschap, en spanbanden. Deze materialen zijn standaard inbegrepen bij onze verhuisservice. Geen verborgen addertjes onder het gras of bijkomende kosten!

Verder beschikken wij over een eigen opslagplaats waarin u tijdelijk uw inboedel in op kunt laten slaan. Ook het inschakelen van een verhuislift en een ritje naar de stortplaats is geen enkel probleem. Op elke vraag, heeft ons verhuisbedrijf een passend antwoord!


Alleen actief in de Bollenstreek?

Budget Verhuisservice is begonnen als verhuisbedrijf in Leiden en uitgegroeid tot wat nu een landelijk verhuisbedrijf is. In de Bollenstreek zijn wij zeer flexibel en vaak dezelfde dag nog inzetbaar. Onder de Bollenstreek rekenen wij de volgende gemeenten:

Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Hillegom, Oegstgeest, Voorschoten, Aalsmeer, Warmond, Roelofarendsveen, Lisse, Haarlem, Heemstede en Zandvoort.

Heeft u vragen? Stel deze gerust via onze klantenservice of vraag om een vrijblijvende offerte.

Wij wensen u veel succes met de voorbereidingen

Met vriendelijke groeten,

Team Budget Verhuisservice

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.