Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Leiderdorp

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Leiderdorp. Ons verhuisbedrijf is zowel zakelijke als particuliere klanten graag van dienst met een vlekkeloze verhuisservice sinds 1992. U kunt gebruik maken van zowel onze verhuisservice als transportservice. Wij zetten altijd ervaren vakmannen in die u schadevrij verhuizen van A naar B!


Ons verhuisbedrijf uit Leiderdorp is actief in heel de regio. Denk behalve aan verhuizen in Leiderdorp ook aan Leiden, Voorschoten, Oegstgeest , Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Wassenaar!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Leiderdorp denkt met u mee

Budget verhuisbedrijf Leiderdorp wilt goedkoop verhuizen voor iedereen weer mogelijk maken. Uiteraard wilt goedkoop verhuizen niet zeggen dat u in wilt leveren op de kwaliteit van de verhuisdiensten die geboden worden. Zo zorgt onze verhuisservice ervoor dat alle verhuizers goed opgeleid en voorbereid te pad gaan. U als klant heeft de mogelijkheid om gebruik van maken van een all-in pakket. Met dit pakket kunt u de gehele verhuizing van A tot Z uit handen geven en zorg ons verhuisbedrijf voor het inpakken, verhuizen en uitpakken van uw gehele inboedel. Eventuele (de)montage werkzaamheden zijn geen probleem en behoren ook tot de diensten van verhuisbedrijf Leiderdorp.

 • Voor grote en kleine verhuizingen in Leiderdorp
 • Een professionele verhuisservice
 • Gratis inpakservice voor uw grote stukken
 • Ook voor het huren van een verhuislift
 • 7 dagen per week inzetbaar ( ochtend / middag / avond )

Goedkoop verhuizen in Leiderdorp

Ook u kunt besparen op de kosten van uw verhuizing met Budget verhuisbedrijf Leiderdorp. Los van de all-in verhuisservice heeft u namelijk ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de simpele verhuisservice die enkel u inboedel van A naar B zal transporteren. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn met de (de)montage werkzaamheden en helpen onze verhuizers in Leiderdorp u ook met het los/vast koppelen van bijvoorbeeld de wasmachine of vaatwasser. Hier worden geen extra kosten of toeslagen voor gerekend.

Een volledige verhuizing van, naar of binnen Leiderdorp kan Met ons verhuisbedrijf al vanaf 259,- all-in. U heeft voor dit tarief een verhuiswagen, 2 verhuizers en alle verhuismaterialen tot uw beschikking. U kunt 3 uur lang gebruik maken van deze diensten. Na het derde uur worden enkel de uren van de verhuizers extra in rekening gebracht Deze bedragen 26,- incl BTW per uur. Bel of mail Budget verhuisbedrijf Leiderdorp voor een vrijblijvende offerte.

Verhuisbedrijf Leiderdorp wekt professioneel

Budget verhuisbedrijf Leiderdorp maakt uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen. Zo heeft ons verhuisbedrijf een modern wagenpark en beschikken al onze verhuiswagens over een laadklep met een hefvermogen van max 800Kg. Dit is voldoende voor het tillen van bijvoorbeeld een zware piano. Daarnaast zijn alle verhuiswagens uitgerust me de nodige verhuismaterialen. Zo zijn er standaard steekwagens, hondjes, spanbanden, verhuisdekens en andere verhuismaterialen aanwezig. Indien nodig kan ons verhuisbedrijf u ook voorzien van inpakmaterialen zoals verhuisdozen of een verhuislift wanneer dit nodig is. Wij heten u van harte welkom bij verhuisbedrijf Leiderdorp en zijn u graag van dienst.

Verhuisbedrijf Leiderdorp in inzetbaar voor:

 • Alle soorten verhuizingen
 • Ontruimingen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
 • Binnenlandse transporten / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
 • In en uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Verhuislift huren in Leiderdorp
 • Losse verhuizers inschakelen
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.