Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Rijnsburg

verhuisbedrijf-rijnsburg

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Rijnsburg. Ons verhuisbedrijf kan zowel zakelijke als particuliere klanten 7 dagen per week voorzien van een vlekkeloze verhuisservice waarin alle mogelijkheden bespreekbaar zijn. Zo heeft u ook de mogelijkheid om in de avonden of op een zondag te verhuizen tegen hetzelfde. Daarnaast zijn onze verhuizers verantwoordelijk voor minimaal 50 succesvolle verhuizingen per week en zijn wij ook actief in de omliggende regio’s zoals de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Warmond, Katwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk en Sassenheim!

Verhuisbedrijf Rijnsburg levert een hoogwaardige verhuisservice

Verhuisbedrijf Rijnsburg is actief sinds 1992 en verantwoordelijk voor minimaal 50 succesvolle verhuizingen per week en hier zijn wij trots op. Dit succes heeft ons verhuisbedrijf onder andere te danken aan het gebruik van de juiste verhuismaterialen. Onze verhuizers werken namelijk met professionele verhuismaterialen die gratis tot uw beschikking worden gesteld. Ook onze verhuiswagens zijn allemaal voorzien van een laadklep met een hefvermogen van ruim 800Kg. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het verhuizen van bijvoorbeeld uw zware wasmachine, piano of koelkast. Dit verloopt letterlijk op rolletjes.

Ook in de verhuiswagens maakt verhuisbedrijf Rijnsburg gebruik van professionele verhuismaterialen. Zo zijn onze verhuiswagens standaard uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes en steekwagens. Ook verhuisdozen en noppenfolie kunnen op aanvraag voor u bezorgd worden.

 • Groot en klein verhuizen in Rijnsburg
 • Goedkoop verhuizen met behoud van kwaliteit
 • Gratis gebruik van professionele verhuismaterialen
 • 7 dagen per week inzetbaar ( ochtend / middag / avond )

Budget verhuisbedrijf Rijnsburg denkt graag met u mee

Een vrijblijvende aanvraag doen bij Budget verhuisbedrijf Rijnsburg is binnen enkele minuten geregeld. U kunt gebruik maken van het verhuis offerte formulier waarna de medewerkers van ons verhuisbedrijf u een vrijblijvende offerte op maat zullen versturen. Aan de hand van onze offerte kunt u zowel telefonisch als per e-mail uw verhuizing bevestigen. Wij nemen dan nogmaals de verhuizing met u door en adviseren u over de voorbereidingen en eventuele (in)pakwerkzaamheden. Ook een verhuislift huren is mogelijk met Budget verhuisbedrijf Rijnsburg.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ons verhuisbedrijf is in te schakelen voor:

 • Grote en kleine verhuizingen in Rijnsburg en omgeving
 • Ontruimen ( Gehele en gedeeltelijke ontruimingen )
 • Transportservice / witgoedservice ( voor enkele stukken inboedel )
 • In & uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Verhuislift huren in Rijnsburg
 • Losse verhuizers inschakelen

Beoordeel verhuisbedrijf Rijnsburg Budget verhuisservice:

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.