Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Nieuw Vennep

verhuisbedrijf-nieuw-vennep

Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep maakt goedkoop en professioneel verhuizen weer mogelijk. Met tientallen jaren aan ervaring kunnen wij onszelf bestempelen als deskundige verhuizers met een passie voor het vak. Dit is voor de rest van Nederland niet onopgemerkt gebleven. Budgertverhuisservice.nl is namelijk verantwoordelijk voor ruim 2000 (particuliere) verhuizingen per jaar!

  • Nederlands en Engelstalige verhuizers
  • Een professionele verhuisservice
  • Uitsluitend professionele verhuismaterialen
  • 7 dagen per week, flexibel inzetbaar
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Flexibel verhuisbedrijf in Nieuw-Vennep

Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep biedt u de mogelijkheid om uw hele verhuizing uit handen te geven, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf een handje mee te helpen en te besparen op de kosten. Zo kunt u namelijk zelf alle voorbereidingen treffen zoals het inpakken van de verhuisdozen of eventueel het (de)monteren van bedden en kasten. Heeft u een iets groter budget en wilt u dat wij deze taken uit handen nemen? Dan is Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep u graag van dienst. Al onze verhuizers hebben namelijk een uitgebreide opleiding tot verhuizer achter de rug. Zodoende kunnen onze verhuizers u dus ook bijstaan met kleine en middelgrote klusjes in en rondom de woning. Het aansluiten van uw wasmachine op ophangen van de tv beugel is voor Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep geen enkel probleem! Met flexibel verhuizen bedoelen wij ook verhuizen in heel de regio. Denk behalve verhuizen in de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Warmond, Katwijk, LisseNoordwijk, Rijnsburg en Sassenheim!

Ook kleine transporten!

Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep is u ook graag van dienst wanneer u net een aankoop heeft gedaan via Marktplaats of Ikea. In dit geval maakt u gebruik van onze flexibele transportservice. Deze transportservice is 7 dagen per week inzetbaar en is voordeliger dan het huren van een eigen verhuiswagen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van alle verhuismaterialen die wij standaard tot uw beschikking stellen. Onze verhuiswagens zijn namelijk volledig ( van binnen ) met hout bekleed en beschikken over een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en natuurlijk een uitgebreide gereedschap set. Zodoende weet u zeker dat uw nieuwe of gebruikte aankopen geheel schadeloos worden overgebracht naar de nieuwe bestemming. Onze transportservice bij Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep is inzetbaar voor minimaal 1 volledig uur en maximaal 3 uur.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Groots verhuizen in Nieuw-Vennep

Ons verhuisbedrijf in Nieuw Vennep beschikt over het juiste personeel en materiaal om uw verhuizing uit handen te nemen. U kunt contact opnemen met ons verhuisbedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen dan telefonisch een aantal punten bespreekbaar maken om zo een betere indicatie te krijgen van wat de werkzaamheden precies zullen inhouden. Indien u uw woning meer dan 5 kamers telt, komt er vrijblijvend een adviseur bij u langs om een offerte op maat uit te brengen. Uiteindelijk werken onze verhuizers altijd op uurtarief maar met een offerte van onze adviseur krijgt u toch een duidelijk beeld van de kosten.

Mocht het trappenhuis niet meer voldoen? Dan kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze verhuislift. Een verhuislift huren kan Bij Budget verhuisbedrijf Nieuw Vennep vanaf 1 los item, tot een hele dag. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.