Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

verhuisbedrijf Warmond

banner-zandvoort

Verhuisbedrijf Warmond is dé verhuizer van de bollenstreek en omgeving.

Onze verhuizers zijn flexibel inzetbaar, betaalbaar en tevens ook NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd. Gaat u verhuizen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en laat berekenen wat uw verhuizing gaat kosten.


  • Professioneel en goedkoop verhuizen!
  • Opgeleide verhuizers over de vloer
  • Voor grote en kleine verhuizingen
  • Goed verzekerd in het geval van schade
  • Laat gratis uw inboedel demonteren en monteren
  • 7 dagen per week beschikbaar in Warmond en omgeving
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Warmond is flexibel

Verhuisbedrijf Warmond is een veelgevraagd verhuisbedrijf in Warmond en omgeving. Onze verhuisservice kunt u inschakelen voor een complete verhuizing inclusief inpakwerk, verhuizen en het uitpakken. Echter als u besluit onze verhuizers in te schakelen voor alleen het tillen en verhuizen van uw zware stukken zoals wasmachine, koelkast, droger of vaatwasser, dan is dat ook zeker mogelijk!

Verhuisbedrijf Warmond kan ook van dienst zijn met het verhuizen van een piano of een professionele kluis/brandkast. Ook als zware stukken naar de eerste of tweede verdieping moeten, is dit geen enkel probleem voor onze verhuisservice. Budget Verhuisbedrijf Warmond beschikt namelijk over een eigen verhuislift waardoor zware stukken, met alle gemak naar boven gaan.

Met ruim 100 verhuizingen per maand aan ervaring, kiest u bij Budget Verhuisservice voor betaalbare zekerheid.


Een zeer complete verhuisservice in Warmond

Goedkoop verhuizen wil niet zeggen dat u ook meer hoeft te betalen dan nodig is. Verhuizen is opzicht al kostbaar genoeg, dus begrijpen wij dat u rekening wilt houden met de uitgaven. Een afweging tussen een erkend verhuisbedrijf in Warmond of een niet erkend verhuisbedrijf, valt en staat dan ook vaak met het verschil in de hoogte van de offerte.

Hiermee rekening gehouden, stellen wij enkel offertes voor u op die all-inclusive zijn. Zo is uw inboedel goed verzekerd tijdens transport, is het gebruik van gereedschap kosteloos en zijn alle andere verhuismaterialen standaard inbegrepen.

Naast verhuisbedrijf Warmond zijn wij actief in de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Katwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Rijnsburg en Sassenheim!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.