Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Noordwijk

verhuisbedrijf-noordwijk

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Noordwijk. Met behulp van ons verhuisbedrijf kunt u zowel grote als kleine, particuliere als zakelijke inboedels verhuizen tegen de laagste prijs. Uiteraard werken wij alleen Met goed opgeleide en Nederlands sprekende verhuizers die door ons zijn geselecteerd op klantvriendelijkheid, werktempo en deskundigheid. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van de dienstverlening. Hier is bij Budget verhuisbedrijf Noordwijk al goed over nagedacht.

Naast Noordwijk is ons verhuisbedrijf ook actief in de Bollenstreek, Hillegom, Voorhout, Warmond, Katwijk, Lisse, Nieuw-Vennep, Rijnsburg en Sassenheim!

  • De beste prijs kwaliteit verhouding
  • Flexibele verhuisservice, 7 dagen per week
  • Goed verzekerd verhuizen
  • Professionele verhuismaterialen
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen in Noordwijk

Budget verhuisbedrijf Noordwijk maak goedkoop verhuizen weer mogelijk. U hoeft niet meer in de rij te staan bij de regionale verhuisbedrijven die al jarenlang de torenhoge tarieven aanhouden zonder vooruitgang te boeken met moderne werktechnieken. Ons verhuisbedrijf doet dat wel!

Budget verhuisbedrijf Noordwijk beschikt namelijk over kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen en professionele verhuiswagens. Zo zijn al onze verhuiswagens volledig ( van binnen ) met hout bekleed en beschikken al onze verhuiswagens over een laadklep met een hefvermogen van ruim 800kg. Dit is voldoende voor het tillen van bijvoorbeeld een zware piano of een groot aquarium. Los van de laadklep heeft u ten alle tijden beschikking over een grote stapel verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en natuurlijk een gereedschap set voor alle (de)montage werkzaamheden. Met het uurtarief van 26 euro per uur incl BTW kunnen wij u garanderen dat wij het voordeligste Nederlandse verhuisbedrijf zijn bij u in de regio. Neem contact op via 085-0604444 of vul vrijblijvend het offerte aanvraag formulier in. Budget verhuisbedrijf Noordwijk stuurt u dezelfde dag een offerte per e-mail.

Verhuisbedrijf Noordwijk is landelijk inzetbaar

Budget verhuisbedrijf Noordwijk is onderdeel van Budgetverhuisservice. Dit is op zijn beurt weer een onderdeel van National movers. National movers is een groot Nederlands overkoepelend verhuisbedrijf dat verantwoordelijk is voor meer dan 10.000 verhuizingen per jaar! U weet nu dus zeker dat uw inboedel in goede handen zal zijn. U hoeft dus niet perse binnen Noordwijk te verhuizen. Wij kunnen u verhuizen door heel Nederland en verder. Voor internationale verhuizingen kunt u terecht op onze home pagina en voor vragen, opmerkingen of prijsindicaties kunt u het aanvraag formulier invullen of contact opnemen met Budget verhuisbedrijf Noordwijk via 085-0604444. Klik hier voor het huren van een verhuislift.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.