Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 936 beoordelingen

Verhuisbedrijf Oegstgeest

verhuisbedrijf-oegstgeest

Goedkoop en professioneel verhuizen kan met Budget Verhuisservice: verhuisbedrijf Oegstgeest. Ons verhuisbedrijf beschikt over tientallen jaren aan verhuiservaring en werkt uitsluitend met jonge, fitte en opgeleide verhuizers die goed communiceren. Ons verhuisbedrijf is niet alleen actief in Oegstgeest.

U kunt ons verhuisbedrijf ook inschakelen in Leiden, Leiderdorp, Voorschoten, Roelofarendsveen, Hazerswoude-Dorp, Waddinxveen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn en Wassenaar!


  • Bij uitstek de beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Geen overbodige kosten maar wel professionele verhuizers
  • Gratis inpakservice voor de grote stukken
  • Altijd een verhuizing op maat!
  • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget verhuisbedrijf Oegstgeest werkt professioneel

Budget verhuisbedrijf Oegstgeest is niet meer weg te denken uit onze regio. Onze verhuisservice verricht namelijk veel verhuizingen binnen deze gemeente. Vaak zijn bewoners op zoek zijn naar een grotere of kleinere woning binnen hetzelfde gebied. Maar ook als u ver buiten Oegstgeest wilt verhuizen staat ons verhuisbedrijf voor u klaar. Wij beschikken over verhuiswagens van 22m3 en 40m3 beide voorzien van een laadklep met een hefvermogen van 800km, ruim genoeg voor het tillen van een zware piano. Daarnaast zijn onze verhuizers allemaal professioneel opgeleid en weten zij wat er van hen verwacht wordt. U hoeft zicht dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze verhuisservice. Deze ligt namelijk stukken hoger als die van andere verhuizers in onze regio die zich in dezelfde prijsklasse bevinden. Budget verhuisbedrijf Oegstgeest verkoopt u geen luchtkastelen maar een service uit de guldentijd.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

De werkwijze van verhuisbedrijf Oegstgeest

U zocht een verhuisbedrijf in Oegstgeest en kwam op onze website. U heeft nu de mogelijkheid om ons aanvraag formulier in te vullen waarop de medewerkers van onze verhuisservice u een passende offerte op maat zullen mailen. Aan de hand van deze offerte krijgt u een beeld van onze werkwijze en kunt u zelf bepalen of onze prijsschatting realistisch is en of u goedkoop kunt verhuizen. Natuurlijk adviseren wij u wel om het aanvraag zo correct en volledig mogelijk in te vullen voor een nog nauwkeurigere prijsschatting. Na het ontvangen van de offerte staat het u vrij om contact op te nemen met Budget verhuisbedrijf Oegstgeest om de offerte nogmaals door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Indien wij u hebben kunnen overtuigen, kunt u een afspraak inplannen waarop onze verhuizers u het werk uit handen komen nemen. Ons verhuisbedrijf in Oegstgeest maakt uitsluitend gebruik van professionele verhuismaterialen waaronder steekwagens, spanbanden, hondjes, verhuisdekens en niet te vergeten een complete gereedschap set. U kunt hier kosteloos gebruik van maken. Heeft u nog andere vragen? Schroom niet en neem contact op met Budget verhuisbedrijf Oegstgeest voor meer informatie.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.