Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 1031 beoordelingen

Verhuisbedrijf Gouda

verhuisbedrijf-Gouda

Vakkundig en goedkoop verhuizen van, naar of binnen Gouda doet u met Budget verhuisbedrijf Gouda. Onze verhuisservice staat 7 dagen per week tot uw beschikking en heeft daarnaast meer als 12 jaar ervaring als verhuisbedrijf. Vertrouw ook op onze verhuizers en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij verhuizen onder andere in Rotterdam, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.


  • Vlotte en sterke verhuizers
  • Verhuisservice met beste prijs kwaliteit verhouding
  • 7 dagen per week inzetbaar

Verhuizen in een stad vol geschiedenis.

De gepassioneerde en ervaren verhuizers van Budget verhuisbedrijf Gouda weten hoe een verhuizing hoort te gaan. In tegenstelling tot veel jonge verhuisbedrijven hebben wij nog een instelling uit de gulden tijd en werken wij met een strakke planning die vlekkeloos aansluit op uw wensen. Onze verhuisservice is 7 dagen per week inzetbaar om u zo flexibel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zelfs in de avonduren of op feestdagen kan er in overleg een verhuizing of transport plaatsvinden. De medewerkers van Budget verhuisbedrijf Gouda zijn intern opgeleid als verhuizer of hebben al jaren aan ervaring achter de rug. Al deze kennis zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos en vooral voordelig zal verlopen aangezien wij graag met u meedenken hoe wij de kosten zo laag mogelijk kunnen houden. Neem contact op met de medewerkers van ons verhuisbedrijf in Gouda en vraag vrijblijvend om meer informatie of een offerte.


Budget verhuisbedrijf Gouda werkt professioneel

De verhuizers van Verhuisbedrijf Gouda zijn goed opgeleid en spreken zowel vloeiend Nederlands als Engels. Los van de duidelijke communicatie werken wij ook uitsluitend met professionele verhuismaterialen en een verhuiswagen met laadklep. Als u van plan bent te verhuizen met Budget verhuisbedrijf Gouda, dan kunt u kosteloos gebruik maken van alle verhuismaterialen die onze verhuisservice te bieden heeft, zoals: een steekwagen, rolmaterialen, verhuisdekens, spanbanden en verhuisdozen indien hier behoefte naar is. Ook als er geen lift aanwezig is in de oude binnenstad, kunnen wij u van dienst zijn met het inschakelen van een verhuislift. U kunt deze verhuislift gebruiken om uw verhuizing vlotter te laten verlopen of om bijvoorbeeld een piano te verhuizen die vaak niet door het trapgat of de voordeur naar buiten kan. Neem voor al uw wensen of vragen contact op met onze medewerkers. Deze kunt u zowel per e-mail als telefonisch bereiken. Budget verhuisbedrijf Gouda staat u graag te woord.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

De kosten van uw verhuizing in Gouda

Bij Budget verhuisbedrijf Gouda proberen wij zoals de naam al verklapt, zo goedkoop mogelijk te verhuizen. Uiteraard willen wij u los van het bovengenoemde voordeel nog steeds een vlekkeloze verhuisservice kunnen aanbieden. Daarom geven wij u de mogelijkheid om ons verhuisbedrijf in Gouda een handje te helpen met de voorbereidingen. Zo kunt u zelf beslissen of u uw inboedel door onze verhuisservice laat inpakken of dat u hier zelf zorg voor draagt. Het uitpakken van uw inboedel of het (de)monteren van uw inboedel is voor onze verhuizers geen probleem en behoort tot de standaard service die wij bieden. Mocht u extra wensen hebben of wilt u ook gebruik maken van onze handyman service, neem dan contact op met de medewerkers van Budget verhuisbedrijf Gouda en vraag vrijblijvend om meer informatie betreffende uw verhuizing. Ook een verhuislift huren in Gouda is mogelijk!

Beoordeel verhuisbedrijf Gouda Budget verhuisservice:

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.