Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Berkel en Rodenrijs

banner-wormerveer

Woont u in Berkel en Rodenrijs of omgeving en wilt u een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf inschakelen voor hulp bij het verhuizen? Zoekt u een verhuisservice die u van begin tot eind ontzorgt? Dan is Budget Verhuisbedrijf de aangewezen partij voor u!

Budget Verhuisbedrijf heeft zich sinds jaar en dag toegelegd op verhuizingen van zowel particulieren als bedrijven. De verhuisservice van ons verhuisbedrijf moet daarbij voor een ieder toegankelijk. Wij zijn dan ook zeer goedkoop in te schakelen, mede door onze schaalbare verhuisoplossingen; u bepaalt waarvoor u ons inschakelt en waarvoor niet! Zo kunt u uw complete inboedel laten verhuizen, maar ook een los verhuisbusje huren.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Overtuigd van de kwaliteiten van Budget Verhuisservice en uw verhuizing van of naar Berkel en Rodenrijs uit laten voeren door ons verhuisbedrijf? Vul het verhuisofferteformulier in, of bespreek vrijblijvende de mogelijkheden door ons te bellen via 085 060 4444!

 • Ervaren verhuismannen en handymans
 • Geen onnodige kosten
 • Schaalbare verhuizingen
 • A-kwaliteit materialen
 • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Goedkope verhuisservice in en om Berkel en Rodenrijs

Als u Budget Verhuisbedrijf inhuurt voor uw verhuizing van of naar Berkel en Rodenrijs, weet u zeker dat u een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf inschakelt. Wij proberen onze verhuisservice zo goedkoop mogelijk te houden, zonder dat de kwaliteit hieronder hoeft te leiden. Zo is ons uurtarief lager dan dat van zowel erkende verhuizers als zelfs studentenverhuizers, maar beschikken we wel over hoogwaardige verhuismaterialen en ervaren verhuizers en handymans. Bovendien bepaalt u zelf waar u ons voor inhuurt en waarvoor niet. Zo kunt u een paar losse meubels laten verhuizen, maar ook uw gehele inboedel.

Kortom: we houden de kosten laag en zorgen dat u zo goedkoop mogelijk uit bent bij ons verhuisbedrijf in Berkel en Rodenrijs. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via 085 060 4444, of vul het offerteformulier in voor een realistische prijsindicatie


A-kwaliteit verhuismaterialen

Budget Verhuisservice maakt bij al haar verhuizingen in en om Berkel en Rodenrijs alleen gebruik van hoogwaardige verhuismaterialen. Omdat wij dezelfde verhuisservice willen bieden als andere professionele verhuisbedrijven, maken wij dan ook alleen gebruik van A-kwaliteit voertuigen en materialen. Denk hierbij niet alleen aan verhuiswagens, verhuisliften en opslagplaatsen maar ook steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, gereedschapskisten, hondjes en meer!


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

 • Een goedkope en professionele totaaloplossing
 • Schaalbare verhuizingen
 • Verhuisbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven
 • Geen onnodige kosten
 • Verhuizen met goed opgeleid personeel
 • Diverse extra’s

Naast Berkel en Rodenrijs zijn wij actief in steden als Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-AmbachtKrimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.