Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 545 beoordelingen

Verhuisbedrijf Vlaardingen

Verhuisbedrijf Vlaardingen

verhuisbedrijf-Vlaardingen

Welkom bij Budget verhuisbedrijf Vlaardingen. Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf dat uw inboedel met de grootste zorg, goedkoop kan verhuizen dan bent u aan het juist adres. Budget verhuisservice heeft namelijk een gepassioneerd en ervaren team van opgeleide verhuizers. Wij nemen uw verhuizing graag uit handen tegen bodemprijs en een voor uitstaande dienstverlening. Zowel grote als kleine verhuizingen of transporten kunt u aan ons uitbesteden. De medewerkers van Budget verhuisbedrijf Vlaardingen zullen na een intake bepalen of u gebruik kunt maken van onze flexibele transportservice of de comfort verhuisservice voor grotere inboedels. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar bij Budget verhuisbedrijf Vlaardingen.

  • Goedkoop verhuizen, 7 dagen per week
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Nederlands en Engels sprekende verhuizers
  • Veilig, snel en verantwoord verhuizen

Ons verhuisbedrijf is ook actief in de steden: Rotterdam, Gouda, Dordrecht, Schiedam, Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Gorinchem, Hendrik-Ido-Ambacht, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rhoon, Sliedrecht, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel en Spijkenisse.

Een goedkoop verhuisbedrijf in Vlaardingen

Budget verhuisbedrijf Vlaardingen streeft ernaar u zo goedkoop mogelijk van dienst te zijn. Natuurlijk willen wij niet dat dit ten koste gaat van de algehele kwaliteit die ons verhuisbedrijf te bieden heeft. Daarom hebben wij ervoor gekozen u de mogelijkheid te bieden om zelf te kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken. Zo kan Budget verhuisbedrijf Vlaardingen uw hele verhuizing van A tot Z uit handen nemen. Maar u kont er ook voor kiezen om het in en uitpakwerk zelf te verzorgen, wat u uiteindelijk zal schelen op de kosten van uw verhuizing. Ook de (de)montage service is flexibel inzetbaar en kost u los van de normale uurtarieven niks extra’s. Zo valt bijvoorbeeld het loskoppelen en weer aansluiten van een wasmachine onder onze standaard service. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat uw verhuizing ongeveer zal gaan kosten? Neem dan contact op met Budget verhuisbedrijf Vlaardingen en vraag vrijblijvend om een offerte.

Professioneel verhuizen in Vlaardingen

Budget verhuisbedrijf Vlaardingen mag wel goedkoop zijn, maar hier is niks van te merken tijdens uw verhuizing. De medewerkers van ons verhuisbedrijf helpen u namelijk professioneel en gestructureerd verhuizen en bieden u tegelijkertijd een klantenservice uit de guldentijd. Het staat u altijd vrij gebruik te maken van alle verhuismaterialen en inpakmaterialen die standaard aanwezig zijn in onze verhuiswagens. Zo zijn onze verhuiswagens ( van binnen ) volledig met hout bekleed om eventuele schades te voorkomen en zijn er standaard rolmaterialen aanwezig zoals steekwagens, hondjes of verhuisdekens en spanbanden om uw inboedel transportveilig vast te zetten. Ook kunt u bij Budget verhuisbedrijf Vlaardingen, verhuisdozen en andere verhuismaterialen bestellen. Kijk voor meer informatie over deze artikelen op onze home pagina. LET OP: woont u in een appartement ? Dan kunt u bij Budget verhuisbedrijf Vlaardingen ook een verhuislift huren.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.