schiedam

Goedkoop en professioneel verhuizen doet u met Budget verhuisbedrijf Schiedam. Onze verhuizers hebben ruim 12 jaar aan ervaring op het gebied van verhuizingen en zijn een veelgevraagde partner voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Budget verhuisservice Schiedam is daarnaast ook actief in Rotterdam, Den Haag, Vlaardingen, Gouda, Dordrecht en Breda.

  • Flexibel en betrouwbaar verhuizen
  • 7 dagen per week tot uw dienst
  • Vriendelijke klantenservice
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

HET verhuisbedrijf van Schiedam!

Budget verhuisbedrijf Schiedam heeft de afgelopen jaren honderden verhuizing uit handen genomen van mensen bij u uit de regio. Onze verhuizers beginnen vaak vroeg in de ochtend om de ochtendspits te vermijden en hebben een gemiddelde inboedel, binnen 1,5 uur volledig ingeladen en vastgezet.

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Schiedam zijn natuurlijk goed opgeleid en weten aandachtig met uw spullen om te gaan zodat schades voorkomen blijven. Uiteraard zijn al onze verhuiswagens professioneel uitgerust met verhuismaterialen zoals spanbanden, verhuisdekens, verhuisdozen en steekwagens. Daarnaast beschikken onze verhuiswagens van budget verhuisbedrijf Schiedam ook over een laadklep met een hefvermogen tot 800Kg, voldoende voor bijvoorbeeld het tillen van een piano. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van een verhuislift.

Professioneel maar betaalbaar verhuizen

Budget verhuisbedrijf Schiedam maakt goedkoop verhuizen mogelijk zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Al onze verhuizers worden geselecteerd op basis van vakkundigheid en klantvriendelijkheid zodat u zeker kunt zijn van een vlekkeloze verhuizing.

Onze telefonische klantenservice kan van tevoren, samen met u een schatting maken van de nodige werkzaamheden. Hieruit ontstaat een kostencalculatie waarop u kunt besluiten wel of geen gebruik te maken van Budget verhuisbedrijf Schiedam.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Hoe schakelt u ons verhuisbedrijf in?

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van Budget verhuisbedrijf Schiedam? Vul dan binnen 2 minuten het offerte aanvraag formulier in. Een link naar het offerte formulier kunt u vinden in de rechterbalk van deze pagina. U ontvangt dan binnen enkele uren een vrijblijvende offerte per e-mail. Natuurlijk is ons verhuisbedrijf in Schiedam goed verzekerd tegen onverwachtse schades en kunnen wij u goed van dienst zijn met de voorbereiding van uw verhuizing. Hieronder kunt u denken aan (de)montage werkzaamheden of een inpakservice. Ook het huren van een verhuislift is bij Budget verhuisservice geen enkel probleem. Neem voor meer informatie over uw verhuizing contact op met Budget verhuisbedrijf Schiedam via 085 0604444.

Beoordeel verhuisbedrijf Schiedam Budget verhuisservice: