Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

verhuislift huren rotterdam

verhuislift-huren-rotterdam

Snel, goedkoop en vertrouwd een verhuislift huren in Rotterdam? Neem dan direct contact op met Budget Verhuislift Rotterdam via 085-0604444.

Al meer dan 16 jaar bieden wij onze verhuisliftenservice aan in Rotterdam en omstreken. V.a. €55 p/uur schakelt u een grote of een kleine verhuislift in. Van losse stukken tot een hele verhuizing. Uiteraard is elke klus volledig op maat en krijgt u assistentie van een volwaardig verhuizer! Uw verhuislift huren in Rotterdam doet u bij Budget Verhuisservice!


 • De goedkoopste verhuislift verhuur van Rotterdam.
 • Vanaf €55 per uur een verhuislift inclusief verhuizer.
 • Grote en kleine verhuisliften. Altijd op maat!
 • Met spoed een verhuislift huren in Rotterdam e.o.
 • Kosten weten? Bel 085-0604444.

Verhuislift Rotterdam – Flexibel en Goedkoop!

Bij Budget Verhuislift Rotterdam kunt u vaak dezelfde dag, maar ook weken van tevoren een verhuislift huren. Wij verhuren lichte en zware verhuisliften die wel tot aan de 16e verdieping komen en zonder moeite 300Kg voor u kunnen vervoeren.

Onze verhuisliften zijn perfect inzetbaar voor verticaal transport van één los item, maar uiteraard ook voor volledige verhuizingen bent u bij Budget Verhuislift Rotterdam aan het juiste adres. Bent u flexibel in uw planning? Dan kan het zijn dat u in Rotterdam of omgeving ook geen voorrijkosten hoeft af te rekenen. Meer weten over wat het kost om een verhuislift te huren in Rotterdam of regio? Bel 085-0604444.

 • Voor losse stukken of hele verhuizingen
 • Ook opbouw GEDA (bouwlift) beschikbaar.
 • Ook aanhang verhuisliften (Paus Easy) beschikbaar!
 • Meubeltransport ook mogelijk in overleg.
 • Extra verhuizer inhuren is mogelijk
 • Meer weten? Bel 085-0604444.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuislift huren in Rotterdam kan ook op zondag (en zaterdag)

Gezien de grote vraag vanuit onze klanten om ook in de weekeinden verhuisliften te verhuren, hebben wij hier gehoor aan gegeven. Zodoende kunt u enkel in Rotterdam en omgeving, zonder enige toeslag ook op zaterdag en zondag een verhuislift huren. Budget Verhuislift Huren Rotterdam is zodoende één van de goedkoopste aanbieders van verhuisliften.

Een zeer ervaren team aan specialisten

Een verhuislift huren Rotterdam doet u niet zomaar. Ongeacht de omvang van uw klus, wilt u dat u bij wordt gestaan door een expert. U wilt worden bijgestaan door een vakman die weet hoe een verhuislift opgebouwd moet worden, en hoe uw inboedel of andere kostbaarheden schadevrij verticaal getransporteerd kunnen worden. Uiteraard houden onze verhuislift assistenten er ook rekening mee dat er geen schade ontstaat aan kozijnen en dat ook alle glazen intact blijven.

Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met verhuisdekens, wikkelfolie en gereedschap waar tijdens uw verhuizing, kosteloos gebruik van kunt maken. Aan kleine lettertjes of verborgen kosten doen wij niet. Wilt u meer informatie? Belt u dan 0850604444. Verhuislift huren in Rotterdam? Budget Verhuisservice helpt u verder!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.