Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Houten

banner-heerlen

Verhuisplannen? Dan kan Budget Verhuisbedrijf Houten u wellicht van dienst zijn met een betaalbare en vakkundige verhuisservice op maat!

Onze verhuizers in Houten zijn vriendelijk, goed opgeleid en tevens NIWO en VerhuisCollege gecerticiteerd! Meer weten? Bel 085-0604444 of vraag vrijblijvend een offerte aan! Budget Verhuisbedrijf Houten is ook actief in omliggende gemeentes: Utrecht, Nieuwegein, Woerden, Amersfoort, Woerden, De Meern, Maarssen, Nieuwkoop, Soest, Veenendaal, Vinkeveen en Zeist.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
 • Voor grote en kleine verhuizingen in gemeente Houten en regio
 • Geen student verhuizers maar echte vakmannen als verhuizers!
 • Zeer scherp geprijsd in vergelijking met andere verhuisbedrijven uit de regio
 • Uw inboedel altijd goed verzekerd vervoerd tot €35.000 euro!
 • Ook voor senioren verhuizingen, ontruimingen en transport van losse stukken
 • Gratis demontage en montage van grote meubelstukken en witgoed!

Waarom Budget Verhuisbedrijf Houten?

Verhuisbedrijf Houten staat bekend om het leveren van een A-kwaliteit verhuisservice tegen een concurrerend tarief. Met meerdere vestigingen door het land hebben wij één eigen opleidingscentrum, eigen opslagplaatsen, verzekeringen op maat voor u als klant. Niet te vergeten: ruim 300 particuliere verhuizingen per maand aan ervaring.

Bij Verhuisbedrijf Houten kunt u ook zelf bepalen wanneer en wat u wilt laten verhuizen door de mannen van onze verhuisservice. Zo kunt u ervoor kiezen om uw hele inboedel te laten vehruizen zonder dat u zelf een hand ervoor om hoeft te draaien. Echter als u besluit zelf de verhuisdozen in te pakken en te kasten en bedden te demonteren, dan kan dat ook! Onze vehruizers in Houten kunnen in zo een geval alleen de grote en zwarte stukken inboedel voor u verhuizen. Een verhuizing met Budget Verhuisbedrijf Houten is dus altijd flexibel en volledig op maat!


 • Goedkoop verhuizen zonder in te leveren op kwaliteit!
 • Een zeer ervaren en goed bereikbare binnendienst voor vrijblijvend advies
 • Gratis en vrijblijvend binnen 6 uur een offerte op maat per e-mail!
 • Alleen afrekenen voor de gewerkte arbeidsuren, niet meer, niet minder!
 • Verhuizen Houten? Ons verhuisbedrijf in Houten is 7 dagen per week inzetbaar!
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een all-round verhuisbedrijf in Houten

In tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in Houten kunt u bij Budget Verhuisbedrijf Houten al uw verhuizing gerelateerde opdrachten uitbesteden. Onze verhuizers kunnen klussen, demonteren, monteren, inpakken en zelfs ontruimen. Ook voor het huren van een verhuislift of het verhuizen van een piano, bent u bij Verhuisbedrijf Houten aan het juiste adres.

Alle verhuizingen voeren wij uit met onze eigen verhuiswagens. Deze zijn allemaal modern, voorzien van een laadklep en uiteraard ook van de nodige verhuismaterialen. Denkt u aan verhuisdekens, spanbanden, hondjes en gereedschap voor het demonteren en monteren van kasten en bedden.

Ook voor het huren van een verhuislift, het tijdelijk opslaan van goederen of interne verhuizingen kunt u terecht bij Budget Verhuisbedrijf Houten. Bel veel meer informatie met één van onze verhuisadviseurs: 085-0604444.


Alles professioneel en in eigen beheer!

Verhuizers van Verhuisbedrijf Houten zijn allemaal in eigen dienst. U krijgt dus geen uitzendkrachten of student verhuizers over de vloer. Elke verhuizers is goed opgeleid, spreekt de Nederlandse taal en is vriendelijk zoals hoort.

In het weekend rekenen wij u geen extra toeslagen voor onze verhuisservice, ook niet op zondag. De verhuizingen worden doorgaans ingepland in de ochtend tussen 09:00 en 10:00 of in de middag tussen 14:00 en 15:00 uur. Heeft u een speciaal verzoek of afwijkende tijdens waarop u wenst te verhuizen? Dan kunt u dit aangeven bij het invullen van uw offerte aanvraag.


Goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Houten

Goedkoop verhuizen is mogelijk doordat wij geen pakketten aanbieden maar werken op basis van nacalculatie. U rekent namelijk alleen de gewerkte arbeiudsuren af. Toeslagen voor het lopen van trappen, het verhuizen van een piano of het inpakken van een spiegel, rekenen wij niet door naar u als klant. Dit zorgt ervoor dat u van tevoren een duidelijk beeld heeft van wat uw verhuizing gaat kosten.

Wilt u weten hoe goedkoop u kunt verhuizen? Vult u dan vrijblijvend ons aanvraag formulier in voor een offerte op maat. Voor een snelle offerte kunt u ook bellen met onze verhuisservice.


Onze verhuizers in Houten kunnen ook:

 • Alleen uw grote en zware stukken verhuizen
 • piano’s, amerikaanse koelkasten of kluizen verhuizen
 • Een seniorenverhuizing uit handen nemen
 • Een tussenstop maken op een ander adres
 • Naar de vuilstort rijden
 • Goedkoper dan een Erkend Verhuisbedrijf in Houten
 • Net zo snel, al dan niet sneller dan Erkende verhuizers

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.