Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Purmerend

verhuisbedrijf-purmerend

Professioneel en goedkoop verhuizen naar, van of in Purmerend doet u met Budget verhuisbedrijf Purmerend. Onze verhuisservice staat garant voor een vlekkeloze verhuizing waarbij uw inboedel schadevrij en volgens afspraak verhuisd zal worden van A naar B. Met meer dan 150 succesvolle verhuizingen per maand aan ervaring, zijn wij er zeker van dat onze verhuizers ook uw verhuizing tot een geslaagd eind kunnen brengen.

Elke verhuizing heeft zijn eigen verhaal, daarom krijgt u van ons altijd een offerte op maat. Wilt u ook een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Vul dan ons aanvraag formulier in of bel met Budget verhuisbedrijf Purmerend via: 085-0604444.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Goedkoop verhuizen in Purmerend

Budget verhuisbedrijf Purmerend werkt met gepassioneerde en ervaren verhuizers die samen met een team van professionals garant staan voor een vlekkeloze en betaalbare verhuizing waarbij alle mogelijkheden bespreekbaar zijn. Onze verhuisservice is 7 dagen per week en 365 dagen per jaar inzetbaar voor uw verhuizing. Ook in de avonduren kunnen wij u van dienst zijn als hier behoefte naar is. Zoals onze naam verklapt hoeft een verhuizing bij Budget verhuisbedrijf Purmerend niet duur te zijn. Wij proberen namelijk zoveel mogelijk met u mee te denken en houden van een goede samenwerking. Zo krijgt u van ons de mogelijkheid om zelf uw inboedel in te pakken wat vaak toch de meest tijdrovende klus is. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden en delen wij graag onze kennis met u. Kijk voor meer advies bij onze checklist verhuizen of neem contact op met verhuisbedrijf Purmerend voor meer informatie.


Budget verhuisbedrijf Purmerend deelt 12 jaar kennis.

Budget verhuisbedrijf Purmerend is net geen familiebedrijf maar bestaat wel uit een zeer hechte groep collega’s die het vak goed onder de knie hebben. Dit houdt in dat onze verhuisservice de meeste tegenslagen al een keer heeft gehad en hier van heeft kunnen leren. Zodoende kunnen wij u een vlekkeloze verhuizing beloven waarbij u zich als klant geen zorgen hoeft te maken over het verloop van uw verhuizing. Daarnaast werkt Budget verhuisbedrijf Purmerend uitsluitend met professionele verhuismaterialen waaronder een professionele verhuiswagen die is voorzien van alle gemakken. Zo beschikken al onze verhuiswagens over een laadklep en zijn er standaard verhuisdekens, spanbanden, steekwagens en andere rolmaterialen aanwezig waar u gratis gebruik van kunt maken. Heeft u een speciale aanvraag? Neem contact op met Budget verhuisbedrijf Purmerend, wij staan u graag te woord.

Goedkoop hoeft niet duurkoop te zijn

Met Budget verhuisbedrijf Purmerend kunt u een complete verhuizing laten verzorgen vanaf 259,- Dit is inclusief verhuiswagen en verhuizers (excl. verhuislift). Natuurlijk kan onze verhuisservice u van dienst zijn met het voorbereiden van uw verhuizing of u helpen met andere bijkomende werkzaamheden zoals (de)montage werkzaamheden. Ook als er een kamer opnieuw geverfd moet worden, staan onze klussers voor u klaar. Neem voor deze aanvullende diensten contact op met ons verhuisbedrijf in Purmerend voor meer informatie.

Wij bieden onze verhuisservice naast Purmerend ook in omliggende steden als AmsterdamAmstelveen, Hoofddorp, ZaandamAalsmeer, Broek in Waterland, Mijdrecht, Schiphol Rijk, Uithoorn en Alkmaar!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.