Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Schiphol Rijk

banner-wormerveer

Heeft u direct een verhuisbedrijf uit de buurt van Schiphol Rijk nodig? Wilt u op professionele, maar goedkope wijze verhuisd worden, door een ervaren team? Het is mogelijk bij Budget Verhuisservice!

Budget Verhuisbedrijf verhuist al sinds jaar en dag bedrijven en particulieren van en naar Schiphol Rijk, geheel schadevrij natuurlijk! Bovendien is ons verhuisbedrijf in te schakelen voor vrijwel ieder project, van het verhuizen van uw gehele inboedel tot alleen enkele zware meubels!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u zich ook zorgeloos laten verhuizen door een verhuisbedrijf uit Schiphol Rijk dat met u meedenkt én meeschaalt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of bel ons gewoon even op via 085-0604444!

 • Gratis inpakken van grote meubels (televisie, koelkast, wasmachine etc.)
 • Loskoppelen en aansluiten van wasmachine of vaatwasser
 • Van enkele meubels tot gehele inboedel
 • Eigen opslagruimte, verhuisliften en diverse formaten verhuiswagens
 • Ervaren en vakkundige verhuizers
 • Binnen 6 uur een vrijblijvende offerte!

Goedkope verhuisservice van en naar Schiphol Rijk

Budget verhuisbedrijf in Schiphol Rijk snapt dat een verhuizing een prijzige opgave kan zijn. Hierom zetten wij nooit meer verhuizers dan nodig in en kunt u ons inschakelen tegen een vaste, lage prijs. Er zijn vele erkende verhuisbedrijven in de omgeving die pretenderen een goedkope verhuisservice te bieden. Budget Verhuisbedrijf hanteert echter een uurtarief waar de meeste studenten verhuizers niet eens tegenop kunnen!

Dat de kosten bij ons laag liggen, betekent niet dat u ook maar enigszins aan kwaliteit hoeft in te boeten. Onze verhuisservice is namelijk van zeer hoge kwaliteit, waarbinnen ook diverse extra’s vallen: van het kosteloos uw meubels in laten pakken met wikkelfolie, tot het gratis gebruikmaken van onze gereedschapset voor montage én demontage. Bovendien maakt ons verhuisbedrijf uit Schiphol Rijk enkel gebruik van de modernste verhuiswagens, voorzien van verhuisdekens, steekwagens, spanbanden en hypermoderne laadklep.

Goedkoop en schadeloos verhuizen van of naar Schiphol Rijk? Het is mogelijk bij Budget Verhuisservice!


Kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen

Wanneer u gebruikmaakt van de verhuisservice van ons verhuisbedrijf uit Schiphol Rijk, heeft u de beschikking over diverse hoogwaardige verhuismaterialen. Niet alleen heeft u de luxe te beschikken over ervaren verhuizers én een handyman, ook bieden wij diverse andere materialen. Denk hierbij aan diverse verhuiswagens, een verhuislift en zelfs een opslagruimte, maar ook steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, hondjes en een uitgebreide gereedschapskist. Vul het offerteformulier in, zodat wij u een realistische prijsindicatie kunnen geven.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

 • Diverse verhuizingen in Schiphol Rijk (groot én klein)
 • In- en uitpakservice
 • (De)montageservice
 • Handyman service
 • Particulier verhuizen én bedrijfsverhuizingen
 • Ontruimingen (bezemschone oplevering)
 • Transport en witgoedservice

Naast het Shiphol Rijk zijn wij actief in onder andere de omliggende steden. Denk aan AmsterdamAmstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Broek in Waterland, MijdrechtUithoorn en Alkmaar.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.