Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Zandvoort

banner-zandvoort

Verhuisbedrijf Zandvoort is het aangewezen verhuisbedrijf voor uw verhuizing binnen, van of naar Zandvoort.

Onze verhuizers zijn betaalbaar, flexibel inzetbaar en zeer ervaren. Met ruim 100 verhuizingen per maand kiest u bij Budget Verhuisbedrijf Zandvoort voor betaalbare zekerheid.


  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd
  • Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd
  • Voor grote en kleine verhuizingen
  • Kosteloos uw inboedel laten demonteren en monteren
  • Alleen afrekenen van inlaad naar uitlaad adres
  • 7 dagen per week beschikbaar in Zandvoort en omgeving
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Op maat verhuizen met Verhuisbedrijf Zandvoort

Heeft u verhuisplannen en wilt u zich volledig laten ontzorgen? Dan kunt u beroep doen op de verhuizers van Budget Verhuisservice.

Onze verhuizers zijn inzetbaar voor elk type verhuizing. Zo kunnen de mannen van onze verhuisservice u volledig ontzorgen door uw inboedel in te pakken, te demonteren, te verhuizen en weer uit te pakken en uiteraard om uw inboedel te monteren. Echter als u besluit om zelf alle kleine stukken te verhuizen, dan kunt u Verhuisbedrijf Zandvoort ook inschakelen om enkel uw grote en zware stukken te laten verhuizen!

Voor het verhuizen van enkel de grote en/of zware stukken, rekenen wij geen extra toeslag. Onze tarieven zijn laag en zeer transparant. Geen kleine lettertjes, toeslagen of adders onder het gras. Wilt u meer weten? Bel ons gerust via 085-0604444 of vraag vrijblijvend om een offerte.


Een zeer complete verhuisservice!

Verhuizen met Verhuisbedrijf Zandvoort betekent een volledige en all-inclusive verhuisservice zonder verborgen of bijkomende kosten.

Onze offertes zijn met aandacht en op maat voor u opgesteld. Zaken als verhuisdekens, wikkelfolie en gereedschap, zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Ook voor een verzekering hoeft u niet extra af te rekenen. Uw inboedel is tijdens transport altijd verzekerd tot €30.000 Euro.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Ook actief als verhuisbedrijf buiten Zandvoort!

Budget Verhuisservice Zandvoort verhuist u met alle plezier door heel Nederland. Zo zijn wij ook actief in Haarlem, Heemstede, Castricum, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk, IJmuiden en Velserbroek! Heeft u vragen? Stel deze gerust via onze klantenservice of vraag om een vrijblijvende offerte. Wij wensen u alvast veel succes met de voorbereidingen!

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.