Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Castricum

banner-waddinxveen

Wilt u een goedkoop en vakkundig verhuisbedrijf inschakelen voor uw verhuizing van, in of naar Castricum? U daarbij op professionele wijze laten verhuizen door een team van ervaren verhuizers en handymans? Dan ben u aan het juiste adres bij Budget Verhuisservice!

Budget Verhuisservice verzorgt sinds jaar en dag zowel particuliere verhuizingen als bedrijfsverhuizingen in en om Castricum. Ons professionele verhuisbedrijf staat voor goedkope, vakkundige, schaalbare verhuizingen, tegen een zo scherp mogelijk tarief. Hierbij bepaalt u zelf waar u ons voor inschakelt en waarvoor niet; van slechts enkele meubels tot het verhuizen van uw complete inboedel!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Geheel zorgeloos verhuisd worden door een professioneel, goedkoop verhuisbedrijf uit Castricum? Schakel Budget Verhuisservice in! Bereken direct de kosten van uw verhuizing, of bel ons op via 085-0604444 om de mogelijkheden te bespreken!

 • Gratis inpakken van grote meubels in wikkelfolie
 • Ontkoppelen en aansluiten van vaatwasser of wasmachine
 • Schaalbare verhuizingen (van enkele meubels tot de gehele inboedel)
 • Hoogwaardige verhuismaterialen (verhuiswagens, verhuisliften, opslagruimtes etc.)
 • Ervaren verhuizers en handymans
 • Binnen 6 uur al een scherpe offerte

Goedkope verhuisservice in en om Castricum

Wanneer u Budget Verhuisbedrijf inschakelt voor uw verhuizing in Castricum, schakelt u een professioneel verhuisbedrijf in dat scherpe tarieven hanteert. Wij snappen dat er een hoop kosten komen kijken bij het verhuizen, waardoor wij de prijs zo laag mogelijk voor u proberen te houden. Zeker wanneer u onze verhuisservice vergelijkt met dat van andere erkende verhuisbedrijven, ziet u dat u een stuk goedkoper uit bent. Onze prijzen liggen zelfs een stuk lager dan dat van diverse studentenverhuizers!

Alhoewel u bij ons verhuisbedrijf uit Castricum zeer goedkoop uit bent, wordt er aan kwaliteit niets ingeboet. Wanneer u voor Budget Verhuisservice kiest, kiest u namelijk voor een schaalbare oplossing; u kunt u van A tot Z laten ontzorgen, maar ons ook voor losse diensten inschakelen. Tevens bieden wij u diverse extra’s, zoals het gratis inpakken van meubels in wikkelfolie, of het gratis gebruikmaken van onze gereedschapskisten. Tevens schakelt u een verhuisbedrijf in dat beschikt over alle benodigde materialen: verhuiswagens, verhuisliften, een eigen opslagplaats en meer!

Wilt u dan ook op goedkope en vakkundige wijze worden verhuisd door een professioneel en ervaren verhuisbedrijf uit Castricum? Schakel Budget Verhuisservice in!


De beste verhuismaterialen

We gingen er hierboven al even kort op in, maar Budget Verhuisbedrijf maakt alleen gebruik van de beste verhuismaterialen. Ons verhuisbedrijf uit Castricum wil u op deze manier een goedkope, maar zeer professionele verhuisservice bieden. Niet alleen profiteert u van ervaren verhuizers en handymans, ook kunt u profiteren van hoogwaardige verhuismaterialen als verhuiswagens, verhuisliften, opslagruimtes en diverse extra’s, zoals spanbanden, verhuisdekens, steekwagens, hondjes en gereedschapskisten waar werkelijk niets aan ontbreekt. Meer weten over de mogelijkheden? Vul vrijblijvend het verhuisofferteformulier in, of bel ons op via 085-0604444 om de kosten van uw verhuizing te bespreken!


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf?

 • Grote en kleine verhuizingen (van en naar Castricum)
 • Volledig schaalbaar verhuizen (zowel particulier als voor bedrijven)
 • (De)montage
 • Inpakken én uitpakken
 • Ervaren verhuizers én handymans
 • Transport en witgoedservice
 • Opslagruimtes

Naast verhuizen in Castricum, doen wij dit ook in onder andere de steden Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Beverwijk, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk, IJmuiden en Velserbroek!

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.