Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Beverwijk

budget-verhuizers

Professioneel en goedkoop verhuizen doet u met Budget verhuisbedrijf Beverwijk. Budget verhuisbedrijf Beverwijk werkt met fitte en goed opgeleide verhuizers die aandachtig uw wensen vervullen. Onze verhuizers verrichten dan ook meer dan 150 verhuizingen per maand en weten hoe zij uw inboedel, vlekkeloos en schadevrij kunnen verhuizen van A naar B.

Bent u ook benieuwd naar onze tarieven en de voorwaarden van onze verhuisservice? Vraag Verhuisbedrijf Beverwijk dan om een vrijblijvende offerte of bel: 085-0604444.


Wij kunnen u verhuizen in Beverwijk, maar ook in andere steden zoals in Haarlem, Heemstede, Zandvoort, Castricum, Bloemendaal aan Zee, Wormerveer, Heemskerk, IJmuiden en Velserbroek, is Verhuisbedrijf Budget Verhuisservice, u graag van dienst.


Beverwijkse verhuisservice, eerlijk en betrouwbaar

U heeft de keuze gemaakt voor verhuisbedrijf Beverwijk, een goede keuze. U profiteert namelijk meteen van een vaste lage prijs. Het is in bepaalde gevallen zelfs mogelijk dat uw verhuizing vandaag nog geregeld kan worden. Onze prijzen zijn gebaseerd op een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij houden onze kosten laag, maar dat gaat niet ten koste van onze verhuisservice. Bij Budget verhuisservice wordt er gewerkt met goed opgeleid en betrouwbaar personeel en met prima verhuiswagens. Voor een goedkope verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dagelijks actief en flexibel inzetbaar bij alle soorten verhuizingen. De voordelen van verhuisbedrijf Beverwijk:


  • Wij zijn inzetbaar bij grote en kleine verhuizingen.
  • Wij werken met fitte en flexibele verhuizers, sterk en ervaren.
  • Wij zorgen voor alle verhuismaterialen (touw en blok en net).
  • Altijd een lage prijs.
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuizen in Beverwijk, snel en voor een lage prijs

Bij ons verhuisbedrijf weet u meteen waar u aan toe bent. Wij zorgen voor duidelijkheid en wij hopen dat u een volgende keer wanneer u moet verhuizen weer van Budget verhuisservice gebruik maakt. Wilt u verhuizen van, naar of binnen Beverwijk? Budget verhuisbedrijf Beverwijk is een prima keuze. Dit is het bedrijf waar u nu gebruik van kunt maken. Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige verhuismaterialen. Bij ons kunt u een verhuislift huren en onze verhuiswagens zijn uitgerust met een laadklep en voorzien van steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, en gereedschapskisten. Wilt u gebruik maken van onze diensten?


  • U kunt ons inschakelen bij ontruimingen.
  • Wij leveren de ruimte bezemschoon op.
  • Wij helpen u graag bij transport/witgoedservice in- en uitladen.
  • A Inpak- en uitpakservice tijd een lage prijs.

U kunt bij ons verhuisbedrijf ook kiezen voor losse verhuizers. Onze verhuizers zijn flexibel inzetbaar en denken graag met u mee. Wilt u ook van onze service gebruik maken of heeft u vragen? Dan horen wij dat graag van u, zodat wij u snel van dienst mogen zijn. Wij zijn pas tevreden wanneer onze klanten tevreden zijn, daarom horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.