Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Mijdrecht

banner-waddinxveen

Gaat u binnenkort van of naar Mijdrecht verhuizen en zoekt u een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf? Wilt u van begin tot eind bij de hand worden genomen door een professionele verhuisdienst met ervaren verhuizers? Dan schakelt u Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisbedrijf heeft zich sinds jaar en dag toegelegd op zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen in Mijdrecht en de rest van de regio. Ons verhuisbedrijf wil een goedkope verhuisservice bieden die voor iedereen is in te huren, zonder dat er hierbij kwaliteit verloren gaat. Dit trachten wij te bereiken door een volledig schaalbaar dienstenpakket. Zo kunt u slechts één verhuizer inhuren, maar kunt u ook een heel team de complete inboedel van uw bedrijf laten verhuizen. U betaalt, dus u bepaalt!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Benieuwd naar de mogelijkheden in Mijdrecht bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Neemt u dan telefonisch contact op via 085 060 4444 of vult u het verhuis offerteformulier in!

 • Verhuizen met vlotte en sterke verhuizers
 • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Schaalbare verhuizingen
 • Binnen 6 uur een offerte!

Goedkope verhuisservice in Mijdrecht

Budget Verhuisbedrijf wil dat iedereen in Mijdrecht en omgeving goedkoop een verhuisbedrijf in moet kunnen schakelen. Verhuizen kan flink in de kosten lopen en wij willen dit voorkomen. Om dit te kunnen bewerkstelligen bieden wij u een geheel schaalbare verhuisservice, u bepaalt exact waar u ons voor inschakelt en waarvoor niet. Dit kunt u vervolgens heel gemakkelijk bijstellen. Tevens hanteren wij het laagste uurtarief van heel de regio. Lager dan andere erkende verhuisbedrijven, maar ook lager dan diverse studentenverhuizers.

Natuurlijk willen wij niet dat een lagere prijs onder de kwaliteit leidt. Daarom bieden wij niet alleen een goedkope, maar ook een professionele verhuisservice. Deze bestaat niet alleen uit zeer professioneel personeel, maar ook uit alleen de hoogste kwaliteit verhuismaterialen. Lees er hieronder meer over.


De hoogste kwaliteit verhuismaterialen

Om u de beste verhuisservice te kunnen bieden, maakt ons verhuisbedrijf bij vrijwel iedere verhuizing in Mijdrecht gebruik van alleen de hoogste kwaliteit verhuismaterialen. De materialen maken of breken een verhuizing. Het personeel kan nog zo goed opgeleid zijn, maar de meubels vervoeren zichzelf niet. Om deze reden combineren wij uitmuntend personeel met verhuiswagens (gevuld met spanbanden, rolmaterialen, verhuisdekens en meer), verhuisliften en zelfs opslagplaatsen. Hierdoor weet u zeker dat uw inboedel vlot en schadevrij wordt verhuisd.


Waarom verhuizen met ons verhuisbedrijf?

 • Verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren
 • Volledig schaalbare verhuisservice
 • Betrouwbaar personeel
 • Verhuizen met A-kwaliteit verhuismateriaal
 • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
 • Geen onnodige kosten

Naast onze verhuisservice in Mijdrecht, kunnen wij deze ook bieden in de omliggende steden als AmsterdamAmstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Broek in Waterland, Schiphol Rijk, Uithoorn en Alkmaar.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.