Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 465 beoordelingen

Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Hoofddorp

verhuisbedrijf-hoofddorp

Deskundig en goedkoop verhuizen doet u met Budget verhuisbedrijf Hoofddorp. De verhuizers van onze verhuisservice zijn goed opgeleid, communiceren helder en verhuizen u vlekkeloos en schadevrij van A naar B.
Budget verhuisbedrijf Hoofddorp verricht zo meer dan 150 verhuizingen per maand. Onze verhuizers hebben genoeg ervaring om ook uw verhuizing tot een succesvol eind te brengen. Vraag ook om een vrijblijvende offerte bij Budget verhuisbedrijf Hoofddorp en beleef zelf het gemak.


Onze verhuizers zijn ook inzetbaar in de omliggende steden AmsterdamAmstelveen, Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Broek in Waterland, Mijdrecht, Schiphol Rijk, Uithoorn en Alkmaar! Bel Verhuisbedrijf Hoofddorp ( 085-0604444 ) voor een vrijblijvende offerte.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Budget verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Hoofddorp is gespecialiseerd in verhuizingen sinds 1992. Inmiddels hebben wij duizenden particuliere en zakelijke verhuizingen uit handen genomen en zijn wij een snelgroeiend en succesvol verhuisbedrijf dat zijn sporen heeft verdient.


Zoals de naam al verklapt bent u bij Budget verhuisbedrijf Hoofddorp een stuk voordeliger uit als u gaat verhuizen. U heeft zelfs nog de mogelijkheid uw gehele inboedel zelf in te pakken (Inpak tips). In dit geval nemen wij alleen het zware tilwerk uit handen en kunt u nog meer besparen op de kosten van uw verhuizing. Een totaal verhuizing inclusief inpakservice en (de)montage werkzaamheden is natuurlijk ook mogelijk. Lees hier meer over onze werkwijze.


Ook kunt u naast onze verhuisservice gebruik maken van onze handige klusjesman service. Deze handige klusjesman kan u na afloop van de verhuizing helpen met montagewerkzaamheden en de overige kleine klusjes in het huis. Ook voor schilder werkzaamheden of het leggen van een nieuwe vloer kunt u beroep doen op onze handige klusser. Kortom, bijna alles is mogelijk bij verhuisbedrijf Hoofddorp.


 • Groot en klein verhuizen in Hoofddorp
 • Professionele verhuizers
 • Alle verhuismaterialen gratis tot uw beschikking
 • Ook voor het inhuren van een verhuislift
 • 7 dagen per week inzetbaar ( ochtend / middag / avond )

Verhuisbedrijf Hoofddorp werkt professioneel

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Hoofddorp werken uitsluitend met professionele verhuismaterialen. Zo zijn onze verhuiswagens standaard uitgerust met onder andere verhuisdekens, steekwagens, hondjes en spanbanden. Daarnaast zijn onze verhuiswagens standaard uitgerust met een laadklep. Deze laadklep heeft een hefvermogen van ruim 800Kg, ruim voldoende voor het verhuizen bijvoorbeeld van een zware piano.


Ook aan de professionele uitstraling van onze verhuizers in Hoofddorp is nagedacht. Deze zijn herkenbaar gekleed zodat het voor uw buren duidelijk is dat het om een verhuizing gaat. Wilt u ook gebruik maken van verhuisbedrijf Hoofddorp? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ons verhuisbedrijf denkt graag met u mee

Budget verhuisbedrijf Hoofddorp denkt graag met u mee. Zo berekenen wij aan de hand van het offerte formulier wat voor u de meest voordelige oplossing is voor uw verhuizing. Dit voorstel zal per e-mail naar u doorgestuurd worden waarop u vrijblijvend kunt besluiten of gebruik wilt maken van onze verhuisservice.

Indien u geen vragen meer heeft kunnen wij uw verhuizing reserveren. Als u besluit geen gebruik te maken van onze inpakservice dan krijgt u telefonisch uitleg en advies over de inpakwerkzaamheden. Ook voor het huren van een verhuislift kunt u terecht bij verhuisbedrijf Hoofddorp.

 • Grote en kleine verhuizingen of transporten in Hoofddorp
 • Ontruimen ( bezemschoon opleveren, opleverklaar maken )
 • Transport / witgoedservice ( voor kleine stukken inboedel )
 • In & uitpak service
 • (de)montageservice
 • Handyman service ( voor bijvoorbeeld het ophangen van uw tv )
 • Verhuislift huren Hoofddorp
 • Losse verhuizers inschakelen
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous
Next
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.