Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

verhuisbedrijf aalsmeer

banner-zandvoort

Budget Verhuisbedrijf Aalsmeer is uw verhuizer voor grote en kleine verhuizingen van, naar of binnen gemeente Aalsmeer!

Onze verhuizers zijn goed opgeleid, werken in een rap tempo door, en ontzorgen u van A tot Z. Voor grote en kleine verhuizingen vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Wij sturen u een vrijblijvende offerte per mail binnen 6 uur.


  • NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd
  • Uw inboedel altijd goed verzekerd getransporteerd
  • Voor grote en kleine verhuizingen
  • Kosteloos uw inboedel laten demonteren en monteren
  • Alleen afrekenen van inlaad naar uitlaad adres
  • 7 dagen per week beschikbaar in Zandvoort en omgeving
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Altijd op maat verhuizen met Verhuisbedrijf Aalsmeer

Verhuisbedrijf Aalsmeer is inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Zo kunt u zich volledig laten ontzorgen door te kiezen voor een verhuisservice inclusief in- en uitpak service. Aan de andere kant kunt u ook besluiten de kleine stukken zelf te verhuizen en de grote en zware stukken te laten verhuizen door onze vakmannen. Zo kunt u besparen op de kosten en blijven uw (grote) kostbare stukken, in veilige handen. Daarbij is ons verhuisbedrijf uit Aalsmeer actief in heel de regio. Denk hierbij aan steden als AmsterdamAmstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Purmerend, Broek in Waterland, Mijdrecht, Schiphol Rijk, Uithoorn en Alkmaar!

Ook een tussenstop maken is geen enkel probleem. Met onze moderne verhuiswagens (3 formaten), rijden wij binnen dezelfde gemeente kosteloos langs een ander adres om daar iets voor u op te halen, of af te zetten. Tijdelijk opslaan kan bij onze eigen opslagruimte. Hier staat heel het jaar door de inboedel van gemiddeld zo’n 80 huishoudens, goed beveiligd en verwarmd opgeslagen.

Ook voor het huren van een verhuislift of het aanvragen van een ontheffing voor uw verhuizing, kunt u terecht bij uw persoonlijke verhuisadviseur. Bel Budget Verhuisbedrijf Aalsmeer via 085-0604444.


Alles onder één dak!

Budget Verhuisbedrijf Aalsmeer is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd. U bent dus zeker van een kwalitatief hoogwaardige verhuisservice voor hetgeen u afrekent. Ook de klantenservice bij ons is goed geregeld. Overal is aan gedacht! Zo werken wij niet met uitzendkrachten maar met een vast en deskundig team van verhuis-specialisten. Ook offertes worden door ons zelf opgemaakt en zijn de wagens die bij u voor rijden, volledig in eigen beheer. Niks wordt uitbesteed en uw inboedel zal worden vervoerd met alle mogelijke zorgvuldigheid.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.