Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 759 beoordelingen

Verhuisbedrijf Meppel

budget-verhuisservice-banner-standaard

Een verhuisbedrijf in Meppel gezocht? Zet Budget Verhuisservice in. Wij zijn dé verhuizer voor zowel particulieren als bedrijven. Onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 9.000 succesvol uitgevoerde verhuizingen van en naar Meppel uitgevoerd. Hierdoor weet u zeker dat u kiest voor een professionele verhuisservice.

Niet alleen zijn wij professioneel, maar ook snel, klantvriendelijk en scherp geprijsd. Bent u benieuwd wat ons verhuisbedrijf voor u kan betekenen? Zet meteen Budget Verhuisservice in Meppel in of lees verder voor meer informatie over onze mogelijkheden en de voordelen die wij te bieden hebben.

Onze verhuisdiensten zijn ook beschikbaar in de regio’s: Meppel, Hoogeveen, Kampen, Hasselt, Emmeloord, Steenwijk, Dedemsvaart, Hardenberg, Coevorden en Wolvega.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Multi-inzetbaar in Meppel

Ons verhuisbedrijf is in Meppel multi-inzetbaar. Wij bieden de scherpst geprijsde en meest flexibele verhuisdienst van Meppel en omstreken aan. Zo zijn wij inzetbaar voor elke mogelijke verhuizing of vorm van transport. Wij hebben veel ervaring in verschillende soorten verhuizingen, ontruimingen en transporten. Hierbij wordt uw inboedel altijd zonder schade naar hun nieuwe bestemming vervoerd. Het maakt hierbij niet uit of u in een oude woning of in een nieuwbouwhuis woont. Onze verhuizers gaan zorgvuldig met uw inboedel om en zorgen ervoor dat alles schadevrij in de verhuiswagen belandt. Wij kunnen diverse diensten aanbieden, zoals onder andere:

– Particuliere verhuizingen

– Zakelijk verhuizen

– Seniorenverhuizingen

– Met spoed verhuizen

– Woningontruimingen

– Verhuisdozen kopen/huren

– Verhuislift huren

– Overige transportdiensten

Altijd de scherpste prijs

Ons verhuisbedrijf garandeert u in Leiden de scherpste prijs voor uw verhuizing of transportklus. Wij vinden namelijk dat ook u recht heeft op een goedkope verhuizing. Doordat wij multi-inzetbaar en flexibel zijn, alsmede over ruime ervaring beschikken, kunnen onze verhuizers ieder project in een zo kort mogelijke tijd uitvoeren. Wij combineren efficiëntie en zorgvuldigheid met elkaar, waardoor wij onszelf zeker een goedkoop verhuisbedrijf kunnen noemen. Informeer gerust naar onze scherpe prijzen of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan bij Budget Verhuisservice.

De voordelen van Budget Verhuisservice

Zet ons verhuisbedrijf in Meppel in, dan kun je op verschillende voordelen rekenen. Niet alleen bieden wij de meest snelle verhuisservice. De volgende voordelen zijn je tevens gegarandeerd:

– Demontage en montage van kasten/bedden is altijd mogelijk

– Wij rekenen geen toeslagen voor demontage en montage werkzaamheden

– Ons verhuisbedrijf is 7 dagen per week inzetbaar

– Grote stukken inboedel wikkelen onze verhuizers kosteloos voor u in

– Wij werken enkel met echte verhuizers. Niet met studenten!

– Ons verhuisbedrijf is NIWO en VerhuisCollege gecertificeerd

Reden genoeg om Budget Verhuisservice in Leiden in te schakelen voor uw klus.

Zet ons verhuisbedrijf in Meppel in

Zet ons verhuisbedrijf in Meppel in en profiteer van de meeste voordelen. Wanneer u vandaag nog een offerte bij ons aanvraagt, krijgt u binnen zes uur een antwoord per e-mail. Wij houden bij het opmaken van de offerte rekening met factoren zoals de grootte van uw inboedel, demontage en montage, de afstand tussen beide adressen en de mogelijkheden tot parkeren. Stuur direct een mail of neem telefonisch contact op. Met ons verhuisbedrijf bent u in Meppel altijd verzekerd van een snelle en zorgvuldige verhuizing.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.