Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Leek

banner-wormerveer

Verhuist u binnenkort van of naar Leek en wilt u een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf uit de buurt inschakelen? Dan schakelt u de schaalbare verhuizing van Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisservice is een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf, actief in Leek en de rest van de regio. In de loop der jaren hebben onze ervaren verhuizers duizenden verhuizingen gedaan, zowel voor particulieren als bedrijven. Het feit dat iedereen van onze verhuisservice gebruik kan maken, komt doordat deze geheel schaalbaar zijn; u bepaalt zelf waar u ons voor inschakelt. Dit kunnen hele inboedels zijn, maar ook het huren van een verhuiswagen of het verhuizen van een paar zware meubels.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de diensten, kosten en mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Vul het verhuis offerteformulier in voor een scherpe offerte, of neem vrijblijvend contact met ons op via 085 060 4444!


Goedkope verhuisservice in en om Leek

Budget Verhuisbedrijf wil een goedkope verhuisservice bieden voor iedereen die een professioneel verhuisbedrijf in wil schakelen. Of u nu van of naar de regio Leek verhuist, en of u nu slechts enkele meubels of uw complete inboedel wilt laten verhuizen, u schakelt Budget Verhuisservice in. Door onze schaalbare verhuizingen is er voor iedereen wat mogelijk!

Behalve onze goedkope, schaalbare verhuisoplossingen hanteert verhuisbedrijf Budget Verhuisservice ook nog eens een zeer laag uurtarief. Op deze manier maakt u geen onnodige kosten  voor het inhuren van professionals. Dit maakt onze verhuizingen goedkoper dan erkende verhuisbedrijven, maar ons tarief ligt ook lager dan bij de meeste studentenverhuizers!


Professioneel verhuisbedrijf in Leek

Als professioneel verhuisbedrijf in Leek en omstreken kan het aan professioneel verhuismateriaal niet ontbreken. Om deze reden beschikt Budget Verhuisbedrijf niet alleen over ervaren verhuizers, maar verhuizen wij u goedkoop en schadevrij door middel van alleen het beste materiaal. Al onze verhuizers maken gebruik van een grote (C) of kleine (B) vrachtwagen, die voorzien is van divers materiaal. Zo beschikken we over hondjes, steekwagens en een sterke laadklep, maar ook over rolmateriaal, spanbanden, verhuisdozen, verhuisdekens, gereedschap en nog veel meer. Daarbij bestaat onze verhuisservice ook uit de verhuur van zowel een verhuislift als diverse opslagplaatsen.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf in Leek

  • Professioneel en goedkoop verhuisbedrijf
  • Schaalbare verhuizingen
  • Verhuizen met het beste materiaal
  • Ervaren verhuizers
  • Geen onnodige kosten
  • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Naast Leek zijn wij ook in de buurt actief. Denk aan steden als Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.