Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Haren

banner-waddinxveen

Woont u in Haren of omgeving, gaat u binnenkort verhuizen en zoek u naar een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf uit de buurt? Dan schakelt u het professionele en schaalbare verhuizen met van Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisservice is een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf, dat in de loop der jaren duizenden verhuizingen tot een goed einde heeft gebracht. Zowel in Haren als in de rest van de regio. Wij willen laagdrempelig verhuizen bieden, wat geheel schaalbaar is en toegankelijk is voor iedereen, van de multinational tot de alleenstaande ouder. Het maakt niet uit op welke schaal u onze diensten wilt inschakelen: van complete bedrijfsverhuizingen tot het sjouwen van een paar zware meubels.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Meer weten over de kosten en mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice in Haren? Neemt u dan contact op via 085 060 4444, of vul geheel vrijblijvend het verhuisformulier in en ontvang een scherpe offerte!


Goedkope verhuisservice regio Haren

Budget Verhuisbedrijf wil goedkope verhuizingen bieden voor iedereen die van of naar de regio Haren verhuist. Ons verhuisbedrijf biedt een geheel schaalbare verhuisservice om dit streven daadwerkelijk kracht bij te zetten. Wij zijn er niet alleen voor het hogere segment, maar voor iedereen die een professionele, vakkundige en goedkope verhuizer in wilt schakelen. Zowel voor multinationals als jonge gezinnen, zowel voor complete inboedels als voor losse verhuur van een verhuiswagen!

Behalve het schaalbare verhuizen kunt u ons verhuisbedrijf inhuren voor het laagst mogelijke uurtarief. Zo kunt u heel goedkoop de hulp inschakelen van een echte professional. Dit maakt ons niet alleen goedkoper dan erkende verhuisbedrijven, maar ook goedkoper dan studentenverhuizers. En dit zonder dat u ook maar enigszins aan professionaliteit hoeft in te leveren!


Professionele verhuisservice

Wanneer u ons verhuisbedrijf inhuurt voor uw verhuizing van of naar Haren, weet u zeker dat uw inboedel met zorg wordt aangepakt. Budget Verhuisservice maakt namelijk alleen maar gebruik van A-kwaliteit verhuismateriaal. Onze verhuizers arriveren in een grote (C) of kleine (B) verhuiswagen, die uitgerust is met alleen het beste materiaal. Denk hierbij behalve gereedschap ook aan hondjes, steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, rolmateriaal, verhuisdozen en meer! Bovendien is het mogelijk om diverse extra’s te huren, zoals een verhuislift of zelfs plaatselijke opslagruimtes.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf:

  • 100% schaalbare verhuizingen
  • Verhuisbedrijf voor particulieren én bedrijven
  • Geen onnodige kosten
  • 7 dagen per week flexibel verhuizen
  • De beste verhuizers
  • A-kwaliteit verhuismateriaal

Naast Haren zijn wij actief in steden in de buurt als Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.