Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Oldambt

kleine-verhuizing

Budget verhuisbedrijf Oldambt is gespecialiseerd in binnelandse verhuizingen. Wij verhuizen zowel grote als kleine inboedels tegen een scherp en vast tarief.

Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar in Oldambt en regio. Daarnaast verhuizen de heren van onze verhuisservice enkel op maat. U kunt hen dus inschakelen voor het verhuizen van een hele inboedel, maar ook het verhuizen van een enkele piano van A naar B is geen enkel probleem. Een verhuizing bij Budget verhuisbedrijf Oldambt is dus altijd op maat!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel 085-060 4444 voor meer informatie. Goedkoop verhuizen doen wij niet alleen in Oldambt, maar ook in: Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Oldambt ontzorgt u volledig!

Budget verhuisbedrijf Oldambt heeft naast de traditionele verhuisservice een stuk meer te bieden. Zo bent u bij ons verhuisbedrijf niet gebonden vaste prijzen, vaste pakketten of andere verplichte afnames die de kosten van uw verhuizing flink kunnen doen oplopen.

Kiest u voor verhuisbedrijf Oldambt? Dan kiest u ook wat u door onze verhuizers wilt laten vervoeren. Zo kunnen onze verhuizers uw inboedel inpakken, demonteren en verhuizen naar het nieuwe adres. Op het nieuwe adres kunnen wij op verzoek uitpakken en uw meubels weer monteren zodat u zorgeloos uw nieuwe woning kunt betrekken.

Stroop u zelf nog graag de mouwen op? Dan kunt u ervoor kiezen om onze verhuisservice in te zetten voor enkel het zwarte tilwerk. Denk hierbij aan het verhuizen van koelkasten, piano’s, wasmachines en andere grote stukken die niet dagelijks van plaats wisselen.
Onze verhuizers zorgen ervoor dat deze weer schadevrij en volgens de planning aankomen op uw nieuwe adres.


  • Goed opgeleide en nette verhuizers
  • Niwo en VerhuisColle gecertificeerd
  • Gegarandeerd de laagste prijs in de regio
  • Een uitstekende klantenservice die u goed kan adviseren!

Het meest betaalbare verhuisbedrijf Oldambt en regio!

Verhuisbedrijf Oldambt heeft u naast een vlekkeloze verhuisservice ook een vlekkeloze reputatie te bieden wanneer het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.

Onze verhuizers zijn namelijk per uur inzetbaar waardoor vaste prijsafspraken die veelal duurder voor u uitpakken, tot de verleden tijd behoren. U rekent een vast bedrag per uur af welke na afloop van uw verhuizing direct kan worden afgerekend. Daarnaast worden er geen kosten gerekend voor het terugrijden naar onze standplaats. Enkel de eenmalige voorrijkosten worden bij u in rekening gebracht. Hiermee zijn de reiskosten voorafgaand en na afloop van uw verhuizing, volledig opgedekt.

Voor het lopen van trappen, demonteren en monteren worden ook geen aparte toeslagen gerekend. Op deze manier houden wij onze tarieven helder zodat u altijd weet waar u aan toe bent wanneer u besluit te verhuizen met Budget verhuisbedrijf Oldambt.

Verhuismaterialen zijn echter niet bij de offerte inbegrepen. Deze kunt u wel bestellen in onze webshop. Vandaag voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd in Stadskanaal. webshop.


Van alle gemakken voorzien!

Verhuisbedrijf Oldambt zal u volledig ontzorgen van A tot Z. Zo zijn al onze medewerkers opgeleid tot vakkundig verhuizer en werken zij uitsluitend met professionele verhuismaterialen. Er worden altijd steekwagens, verhuisdekens, spanbanden, hondjes en andere hulpmiddelen gebruikt om uw verhuizing tot een vlekkeloos en schadevrij eind te brengen.

Daarnaast beschikken wij over verschillende formaten verhuiswagens. Heeft u veel te verhuizen? Dan schakelen wij een grote verhuiswagen in zodat uw inboedel in 1 rit mee kan naar het losadres. Indien u minder inboedel te verhuizen heeft kunt u bij verhuisbedrijf Oldambt ook gebruik laten maken van een kleinere verhuiswagen.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Anders dan andere verhuisbedrijven in Oldambt en regio

Bij Budget verhuisbedrijf Oldambt staat zowel een goede klantenservice als een scherpe prijs, hoog in het vaandel!

Nu komen over het algemeen de termen; goedkoop verhuizen en goede klantenservice niet in hetzelfde rijtje voor, maar gelukkig hebben wij anders kunnen bewijzen.

Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij ons verhuisbedrijf en ontdek wat u kunt besparen. Over de dienstverlening hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is altijd op maat en zoals u dat wenst!

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.