Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 755 beoordelingen

Verhuisbedrijf Stadskanaal

kleine-verhuizing

Ben u van plan te gaan verhuizen? Dan kan Budget verhuisbedrijf Stadskanaal u voorzien van een alles in één pakket waarbij uw verhuizing van A tot Z uit handen wordt genomen.

Laat u liever alleen de grote stukken verhuizen door ons verhuisbedrijf? Ook dan staan de mannen van onze verhuisservice tot uw dienst. De kosten voor uw verhuizing kunt u aanvragen middels ons aanvraag formulier. U ontvangt dezelfde dag nog een offerte per e-mail. Goedkoop verhuizen doen wij niet alleen in Stadskanaal, maar ook in: Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Stadskanaal regelt alles!

Budget verhuisbedrijf Stadskanaal is u graag van dienst bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen in Stadskanaal en regio. Wij verhuizen u zorgeloos en betaalbaar sinds 1992.

Daarnaast bent u bij Budget verhuisbedrijf Stadskanaal niet gebonden aan vaste afnames of pakketten. Bij ons is elke verhuizing op maat en rekent u enkel af voor hetgeen u ons heeft ingeschakeld.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer weten over de tarieven? Belt u dan vrijblijvend via 085-0604444 voor meer informatie.


  • Uw inboedel is altijd goed verzekerd bij schade
  • Nette en goed opgeleide verhuizers over de vloer
  • Kies zelf welke werkzaamheden u uit handen geeft
  • Helder over de tarieven! Geen adders onder het gras

Absoluut het meest betaalbare verhuisbedrijf in Stadskanaal

Kiest u voor Budget verhuisbedrijf Stadskanaal? Dan kiest u niet alleen voor een flexibel verhuisbedrijf van deze tijd, maar dan kiest u ook voor een zeer voordelige oplossing in vergelijking met de andere verhuisbedrijven in stadskanaal en regio.

Onze verhuizers zijn inzetbaar voor een vast en laag uurtarief welke altijd op basis van nacalculatie met u wordt berekend. U rekent enkel de arbeidsuren af die de verhuizers hebben besteed aan uw verhuizing. Zo weet u zeker dat u niet teveel afrekent! Iets wat helaas nog te vaak voorkomt bij verhuisbedrijven in Stadskanaal die met vaste prijzen werken.

Daarnaast worden er geen toeslagen gerekend voor montage en demontage werkzaamheden. Ook voor het lopen van trappen, het inpakken van witgoed of andere kluswerkzaamheden rekenen wij geen toeslag.

Verhuismaterialen zijn echter niet bij de prijs inbegrepen. Deze kunt u bestellen in onze webshop. Vandaag voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd in Stadskanaal. webshop.


Verhuisbedrijf Stadskanaal is 7 dagen per week inzetbaar!

Verhuisbedrijf Stadskanaal is 7 dagen per week inzetbaar van maandag tot en met zondag. Onze verhuizers kunnen worden ingezet van 07:00 in de ochtend tot 23:00 in de avond.

Uiteraard gaat onze voorkeur uit naar een verhuizing die vroeg op de dag wordt afgerond zodat u na afloop van de verhuizing nog even kunt genieten van uw nieuwe woning terwijl de zon nog even schijnt.

Home
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verschillende aanvullende verhuisdiensten in Stadskanaal?

Bij zo een breed dienstenpakket kan het niet ontbreken aan een eigen opslagruimte en verhuislift. Naast het huren van een verhuislift of opslagruimte, verhuren wij ook verschillende formaten vrachtwagens met chauffeur voor klanten die ook zelf graag de mouwen opstropen.

Al onze verhuiswagens zijn uiteraard uitgerust met verhuisdekens, spanbanden, hondjes, steekwagens en de nodige verpakkingsmaterialen om bijvoorbeeld uw witgoed mee in te wikkelen. Van al het bovenstaande mag gratis gebruik worden gemaakt.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Home
Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Previous slide
Next slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.