Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 939 beoordelingen

Verhuisbedrijf Winsum

kleine-verhuizing

Verhuisbedrijf Winsum is u graag van dienst bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Onze verhuizers zijn 7 dagen per week inzetbaar en verhuizen zowel groot als klein van A naar B. Uiteraard schadevrij en zoals het hoort!

Weet u al wat u wilt laten verhuizen door verhuisbedrijf Winsum? U kunt namelijk zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. Gaat het om uw hele inboedel? Of alleen de grote en zwarte stukken? Kortom; wij verhuizen u altijd op maat!

Vraag vrijblijvend een offerte aan en weet wat u verhuizing zal gaan kosten. Bellen voor meer informatie kan ook! Bel 086-060 4444. Goedkoop verhuizen doen wij niet alleen in Winsum, maar ook in: Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Winsum zal u volledig ontzorgen!

Bij Bduget verhuisbedrijf Winsum weten wij dat ontzorgen niet alleen te maken heeft met de diensten die worden geleverd. Ontzorgen heeft ook te maken met hoe je diensten af laat nemen en of dit in pakket vorm moet. Want niks is zorgelijker dan betalen voor een dienstverlening waar je eigelijk geen gebruik van wilt maken. Of betalen voor arbeidsuren die helemaal niet zijn gemaakt door de verhuizers.

Om deze reden werken onze verhuizers in Winsum op basis van nacalculatie. dit betekent dat er na afloop van uw verhuizing een werkbon wordt opgesteld waaruit naar voren komt hoeveel arbeidsuren er in totaal zijn gewerkt. Deze arbeidsuren rekent u af, niet meer niet minder. U heeft dus niet meer te maken met vaste prijsafspraken waarbij u veelal stukken duurder uit bent dan nodig. Dat is niet meer van deze tijd.

Stroopt u zelf ook nog graag even de mouwen op? Dan kunt u ervoor keizen om zelf een handje mee te helpen met uw verhuizing door bijvoorbeeld onze verhuizers een hand te helpen met het tillen van verhuisdozen, of door zelf uw verhuisdozen in te pakken. Alle overige werkzaamheden waar u niet aan toe komt of die u liever uit handen neemt, die nemen wij graag van u over.


  • Opgeleid, vakkundig en vriendelije verhuizers
  • Niwo en VerhuisColle gecertificeerd
  • Gegarandeerd de allerlaagste prijs in de regio
  • Flexibel en 7 dagen per week inzetbaar voor u te verhuizen

Het goedkoopste verhuisbedrijf uit Winsum en regio

Budget verhuisbedrijf Winsum is inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. elke verhuizing is op maat, dus u hoeft nooit af te rekenen voor werkzaamheden die niet uit zijn gevoerd.

Onze verhuizers in Winsum zijn in tegenstelling tot veel andere verhuisbedrijven in de regio, opgeleid om uw verhuizing zo vlot en voordelig mogelijk af te ronden. Andere verhuisbedrijven in Winsum doen veelal één verhuizing per verhuiswagen, per dag. Onze verhuizers daarentegen doen meerdere verhuizingen per dag. Van een teleurstellend werktempo kan dan ook absoluut geen sprake zijn. Wij van Budget verhuisbedrijf Winsum werken graag door!

Voor traplopen, demontage en montage werkzaamheden rekenen wij geen extra toeslagen. Enkel de gewerkte uren worden uiteindelijk in rekening gebracht. Zo weet u zeker dat u nooit teveel hoeft af te rekenen. Ook bent u niet gebonden aan pakketten of verplichte afnames. U mag zelf bepalen welke werkzaamheden u uit handen geeft. Zo kunt u door bijvoorbeeld zelf uw inboedel in te pakken, een hoop geld besparen1

Verhuismaterialen zijn echter niet bij de offerte inbegrepen. Deze kunt u wel bestellen in onze webshop. Vandaag voor 15:00 besteld is de volgende dag bij u thuis bezorgd in Winsum. webshop.


Een verhuisservice in Winsum die u van alle gemakken voorziet!

De verhuizers van Budget verhuisbedrijf Winsum gaan altijd goed voorbereid op pad. Zo zijn alle verhuiswagens voorzien van een laadklep en verschillende rol en afdekmaterialen. Denk aan verhuisdekens, spanbanden, gereedschapskisten, hondjes en steekwagens.

Daarnaast beschikt ons verhuisbedrijf over verschillende formaten verhuiswagens om zo elke inboedel in één rit te kunnen verhuizen. Heeft u veel te verhuizen? Dan kiezen wij ervoor om een grote vrachtwagen voor te laten rijden. Heeft u minder te verhuizen? Dan kiezen wij voor een kleinere wagen. Zo is er voor ieder wat wils!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Een vast en veelgevraagd verhuisbedrijf in Winsum en regio

Budget verhuisbedrijf Winsum voert enkele honderden verhuizingen uit per jaar in Winsum en omgeving.

Ons succes hebben wij te danken aan de goede balans tussen prijs en kwaliteit. De prijzen houden wij voor u zo laag mogelijk door u zo goed mogelijk te adviseren over de verschillende mogelijkheden. De kwaliteit zit ons in het bloed.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om professioneel en goedkoop te verhuizen? Dan helpen wij u graag op weg middels een vrijblijvende offerte. Ook een verhuislift huren of een tijdelijke opslag huren in Winsum is mogelijk. Vraag het aanvraag formulier in voor meer informatie of bel 085-060 4444.

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.