Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Delfzijl

budget-movers

Bent u woonachtig in Delfzijl, gaat u binnenkort verhuizen en zoekt u naar een professioneel maar goedkoop verhuisbedrijf uit de regio? Dan schakelt u de professionele verhuizingen van Budget Verhuisservice in!

Budget Verhuisservice beschikt over ervaren verhuizers, die in de loop der jaren duizenden verhuizingen hebben uitgevoerd voor zowel bedrijven als particulieren uit Delfzijl en de rest van de regio. Ons verhuisbedrijf wil een verhuisservice bieden die goedkoop is en betaalbaar voor iedereen, maar hierdoor niet minder professioneel. Of u nu een bedrijf hebt of een alleenstaande ouder bent, en of Budget Verhuisbedrijf wilt inschakelen voor een complete bedrijfsverhuizing of alleen voor een paar meubels, het is allemaal mogelijk.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Wilt u meer weten over de kosten en mogelijkheden bij ons verhuisbedrijf? Neemt u dan vrijblijvend contact op via 085 060 4444, of vul het formulier in voor een scherpe offerte binnen 6 uur!


Goedkoop verhuisbedrijf in Delfzijl en omgeving

Budget Verhuisservice wil een goedkoop maar professioneel verhuisbedrijf zijn, met een verhuisservice die voor iedereen in en om Delfzijl toegankelijk is. Wij willen een professionele service bieden aan iedereen, van de multinational tot het jonge gezin. Dit bereiken wij allereerst door een 100% schaalbaar dienstenpakket op het gebied van verhuizen. U betaalt, dus bepaalt! Op deze manier kunt u precies aangeven waar u onze verhuizers in wilt huren en waarvoor niet, zodat u nooit teveel kosten maakt. Wij schalen met de grootte van uw verhuizing mee!

Behalve goedkope, schaalbare verhuizingen hanteren wij ook een uitermate laag uurtarief voor onze verhuizers. Op deze manier kunt u echte professionals zeer goedkoop inhuren. Ons uurtarief ligt lager dan dat van andere erkende verhuisbedrijven. Het ligt zelfs lager dan dat van diverse studentenverhuizers!


Verhuisservice Delfzijl met A-kwaliteit materiaal

Dat de kosten bij ons verhuisbedrijf laag liggen voor uw verhuizing van of naar Delfzijl, betekent niet dat de verhuisservice minder professioneel is. Sterker nog: behalve zeer professionele verhuizers maken wij namelijk alleen maar gebruik van A-kwaliteit materiaal. Om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen en uw inboedel schadevrij te verhuizen, zijn al onze moderne verhuiswagens uitgerust met het beste verhuismateriaal. Denk hierbij aan verhuisdozen, verhuisdekens, spanbanden, een zeer sterke laadklep, hondjes, steekwagens en nog veel meer!


Waarom verhuizen in Delfzijl met Budget Verhuisbedrijf:

  • Professioneel en goedkoop verhuisbedrijf
  • 100% schaalbare verhuisservice
  • Verhuizen met A-kwaliteit verhuismateriaal
  • Ervaren verhuizers
  • Geen onnodige kosten

Naast service in Delfzijl, bieden we dit ook in de steden Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.