Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Bedum

banner-waalwijk

Gaat u binnenkort van of naar Bedum verhuizen, maar zoekt u nog een betrouwbaar, professioneel en goedkoop verhuisbedrijf uit de regio? Dan kunt u de vakkundige verhuisdiensten van Budget Verhuisservice inschakelen.

Budget Verhuisbedrijf heeft zich sinds jaar en dag gespecialiseerd in het verhuizen van zowel bedrijven als particulieren uit Bedum en de rest van de regio. Ons verhuisbedrijf wil een verhuisservice bieden die laagdrempelig, goedkoop en voor iedereen toegankelijk is, maar daardoor niet minder professioneel. Dit trachten wij te bereiken door een 100% schaalbare verhuisservice: u bepaalt waarvoor u betaalt!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Meer weten over de mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Lees hieronder verder, neem contact op via 085 060 4444 of vul vrijblijvend het verhuisofferteformulier in!


Goedkoop verhuisbedrijf in Bedum

Budget Verhuisbedrijf is één van de goedkoopste verhuisbedrijven actief in Bedum. Wij willen een verhuisservice bieden die iedereen kan inschakelen, van de multinational tot het jonge stel. Dit bereiken wij allereerst door een zeer laag uurtarief. Het uurtarief van ons verhuisbedrijf ligt namelijk aanzienlijk lager dan dat van andere erkende verhuisbedrijven. Het is zelfs lager dan dat van diverse goedkope studentenverhuisbedrijven. Dit betekent niet dat u ook maar enigszins hoeft in te leveren op het gebied van professionaliteit.

Behalve ons lage uurtarief hanteert Budget Verhuisbedrijf een unieke 100% schaalbare verhuisservice. Dit betekent dat ongeacht de grootte van uw verhuizing, u ons kunt inschakelen. Geen overbodige kosten en een zo scherp mogelijke prijs, ongeacht of het gaat om de huur van een verhuiswagen, hulp bij het verhuizen van een paar zware meubels of een complete bedrijfsverhuizing.


Verhuisservice met de beste verhuismaterialen in Bedum

Budget Verhuisservice is een verhuisbedrijf dat bij al haar verhuizingen van of naar Bedum gebruikmaakt van A-kwaliteit verhuismateriaal. Op deze manier willen wij u niet alleen een goedkope, maar vooral een professionele en schadevrije verhuizing bieden. Onze verhuizers maken gebruik van de beste verhuismaterialen, zoals een volledig uitgeruste verhuiswagen. Deze is voorzien van hoogwaardige materialen als spanbanden, rolmateriaal, verhuisdekens, hondjes, steekwagens, het beste gereedschap en meer. Bovendien bieden wij diverse extra’s zoals een verhuislift of zelfs opslagruimtes.


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Bedum:

  • Verhuisbedrijf voor particulieren en bedrijven
  • 100% schaalbare verhuisservice
  • 7 dagen per week flexibel verhuizen
  • Geen onnodige kosten
  • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Naast Bedum zijn wij ook actief in de rest van Groningen. Denk aan steden als Appingedam, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.