Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Veendam

aanmelden energieleverancier

Heeft u verhuisplannen? Gaat u verhuizen van, naar of binnen de gemeente Veendam? Dan kan Budget verhuisbedrijf Veendam u de betaalbare oplossing bieden voor een verhuizing op maat.

Ons verhuisbedrijf in Veendam is 7 dagen per week inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen. Zoals de naam al doet verklappen verhuizen wij u tegen ieder budget en vaak stukken goedkoper dan andere verhuisbedrijven in Veendam en regio. Vrijblijvend een offerte aanvragen kan via ons online formulier. U ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvende aanbieding per e-mail. Goedkoop verhuizen doen wij niet alleen in Veendam, maar ook in: Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Loppersum, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Verhuisbedrijf Veendam regelt alles!

Verhuisbedrijf Veendam is een flexibele, maar ook betaalbare verhuizer die u volledig kan ontzorgen van A tot Z. U kunt kiezen voor een verhuisservice met inpakken en (de)montage, maar ook een verhuisservice zonder inpakken is geen probleem. In dit geval schakelt u onze verhuizers in om enkel uw grote stukken inboedel te verhuizen van inlaad naar uitlaad adres.

Voor montage en demontage werkzaamheden rekent Budget verhuisbedrijf Veendam geen aparte toeslagen. Alle kosten zijn bij het vaste uurtarief inbegrepen. Zo blijven onze tarieven altijd helder en weten onze klanten ook waar zij aan toe zijn. Een verhuizing is immers kostbaar genoeg.

Kortom, wij bieden u een hoogwaardige en bovendien ook erg betaalbare dienstverlening. Dit doen wij met plezier en sinds 1992!

Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd naar wat uw eigen verhuizing zou kosten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice via 085-0604444. Of vul het aanvraag formulier in voor een offerte op maat.


 • Professionele en nette verhuizers over de vloer!
 • Altijd goed advies en een offerte op maat!
 • Veruit het meest betaalbare verhuisbedrijf in Veendam en regio
 • Een uitstekende klantenservice en een volledig aanbod aan verhuisdiensten

Verhuisbedrijf Veendam vervoert groot en klein!

Verhuisbedrijf Veendam kunt u inschakelen voor iedere soort verhuizing. Onze verhuizers passen zich makkelijk aan en leveren u enkel die diensten die u wenst af te nemen.

Heeft u een grote inboedel te verhuizen en wilt u alle werkzaamheden uit handen geven om zo te genieten van de ultieme verhuisservice? Dan is dit mogelijk! Maar ook voor klanten met een kleiner budget die graag zelf even de mouwen opstropen zijn wij flexibel inzetbaar. Wij nemen in dit geval alleen het zware tilwerk uit handen. U kunt dan zelf uw verhuisdozen inpakken en zo veel kosten besparen op uw verhuizing. U betaalt, dus u bepaalt!

Overigens zijn demontage en montage werkzaamheden altijd bij de prijs inbegrepen. Deze vallen onder het reguliere uurtarief. Ook het inpakken van witgoed en groot elektronica doen wij kosteloos voor u. Enkel de verhuisdozen dienst u zelf aan te schaffen. U bent vrij deze verhuisdozen overal aan te schaffen zolang de kwaliteit maar niet te wensen overlaat. Verhuisbedrijf Veendam levert zelf ook verhuisdozen: webshop.


Verhuisbedrijf Veendam voorziet u van alle gemakken!

Niet geheel onbelangrijk is het feit dat alle verhuizers van verhuisbedrijf Veendam professioneel zijn opgeleid tot verhuizer. Zo heeft het grootste deel van de verhuizers een opleiding gevolgd en afgerond bij VerhuisCollege. Daarnaast is ons verhuisbedrijf een Niwo gecertificeerd transportbedrijf. Dit betekent dat wij weten wat we doen en weten hij wij uw inboedel moeten verhuizen!

Elke verhuizer van Budget verhuisbedrijf Veendam spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast zijn de mannen van onze verhuisservice geselecteerd op ervaring, klantvriendelijkheid en uitstraling. Dit maakt communiceren met onze verhuizers een stuk prettiger voor onze klanten. Onze verhuizers staan u graag te woord en bezorgen u graag een onvergetelijke en stress-vrije verhuizing!

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bij verhuisbedrijf Veendam geen adders onder het gras!

Verhuisbedrijf Veendam is transparant over de tarieven. Belangrijk is dat u nooit teveel afrekent, vandaar ook onze werkwijze om op basis van nacalculatie te werken. De vrijblijvende offerte geeft u een gerichte indicatie van wat uw verhuizing zal gaan kosten.

Budget verhuisbedrijf Veendam is daarnaast zeer flexibel inzetbaar en veel toegangkelijker kwa prijs dan de meeste andere verhuisbedrijven in Veendam en regio. Goedkoop en compleet verhuizen kan namelijk al vanaf 319 euro.


In Veendam bieden wij u ook de volgende diensten:

 • Verhuur van verhuislift
 • Witgoed transport
 • Woningontruimingen en bezemschoon opleveren
 • Montage en demontage werkzaamheden
 • Tijdelijke opslag
 • spoedverhuizingenb
 • senioren-verhuizingen
 • Verhuizingen naar verzorgingstehuizen in Veendam

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.