Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 883 beoordelingen

Verhuisbedrijf Loppersum

banner-loppersum

Zoekt u naar een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf uit de buurt, omdat u binnenkort van of naar Loppersum gaat verhuizen? Verhuizen met Budget Verhuisservice is volledig schaalbaar en toegankelijk voor iedereen!

Budget Verhuisservice is een ervaren verhuisbedrijf, dat in de loop der jaren duizenden verhuizingen heeft uitgevoerd voor zowel particulieren als bedrijven in Loppersum en de rest van de regio. Onze verhuisservice staat bekend om haar toegankelijkheid, lage prijzen, professionaliteit en schaalbaarheid. Vooral door deze schaalbaarheid bent u zeer goedkoop uit. Zo bepaalt u geheel zelf waarmee wij u helpen verhuizen en waarmee niet.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Bent u benieuwd naar de kosten en mogelijkheden bij verhuisbedrijf Budget Verhuisservice? Vul het formulier in voor een scherpe offerte binnen 6 uur, of neemt u direct telefonisch contact met ons op via 085 060 4444.


Goedkoop verhuisbedrijf in Loppersum

Budget Verhuisbedrijf in Loppersum wil een goedkoop verhuisbedrijf zijn, toegankelijk voor iedereen. Dit willen wij bereiken door middel van een professionele, schaalbare verhuisservice. Op deze manier kan iedereen onze verhuizers inhuren: van de alleenstaande ouder die slechts hulp nodig heeft bij het verhuizen van een paar zware meubels, tot de multinational die de gehele inboedel graag verhuisd ziet worden.

Behalve geheel schaalbare verhuizingen, wil Budget Verhuisservice goedkoop en toegankelijk zijn door middel van een zeer laag uurtarief. Zo kunt u tegen een lage prijs echte professionals inhuren. Dit maakt ons goedkoper dan vrijwel ieder erkend verhuisbedrijf. Het maakt ons zelfs goedkoper dan de meeste studentenverhuisbedrijven!


Professionele verhuisservice Loppersum

Een professionele verhuisservice begint bij professioneel materiaal. Om deze reden maakt ons verhuisbedrijf bij alle verhuizingen van of naar Loppersum alleen gebruik van A-kwaliteit verhuismateriaal. Wanneer u onze verhuizers inhuurt, arriveren zij in een moderne verhuiswagen, voorzien van alle gemakken en materialen. Denk hierbij aan een veilig transport (spanbanden, rolmateriaal, verhuisdekens) maar ook een snel in- en uitladen (laadklep, hondjes, steekwagens). Indien gewenst kunt u zelfs een verhuislift of een opslagruimte huren!


Waarom verhuizen met Budget Verhuisbedrijf Loppersum?

  • Professionele verhuizingen
  • Goedkoop voor bedrijven en particulieren
  • Schaalbaar verhuizen
  • Geen onnodige kosten
  • 7 dagen per week flexibel inzetbaar
  • Binnen 6 uur een scherpe offerte!

Wij zijn ook in de buurt actief in steden als Groningen, Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eelde, Eemsmond, Grijpskerk, Grootegast, Haren, Hoogezand Sappemeer, Leek, Marum, Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Winsum en Zuidhorn.

Vandaag nog een scherpe offerte per mail?

Beoordeel goedkoop verhuizen met Budget Verhuisservice:

Bekend van RTL4
Zorgeloos verhuizen Sinds 1992!
Vorige slide
Volgende slide
Vandaag nog een scherpe offerte per mail?
Handige informatie
Contactgegevens

Budget Verhuisservice

info@budgetverhuisservice.nl

085 060 4444 (landelijk nummer)

 

KvK: 63122308

Onze site maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, bekijk onze Cookie voorwaarden voor meer informatie.